En ny dag

Nu kommer ett sådant där 'skynda på'-inlägg, just för att jag sitter på kevins dator och när som helst lyckas han höra knappandet nedifrån. Hursomhelst, idag ska jag, mamma och kevin till sjöhistoriska och titta på titanic-prylar. Förlåt Karin, du och jag skulle ju kolla (a), men jag åker bort imorgon. Imorgon blir det Falun med Julia K! :)
Förövrigt har jag träningsverk i höften, mina fina kläder är plötsligt fula och jag längtar till jul. Mer än någonsin.

Fick syn på gamla bilder från Kevins mobil.

lukas på koster, haha :)

Hur är det möjligt?

Under senaste veckan har jag inte sovit längre än till åtta, nio och varit för pigg för att kunna somna om. Och andra sidan hatar jag att sova längre, för allt blir så stressigt. Som nu. Hör och häpna. Jag vaknade idag halv elva! Det var i somras jag lyckades sova till halv elva, men det låter så nära inpå. Vad jag försöker säga är att det händer väl några ytterst få tillfällen på året, och se hur allt blev stressigt just nu. Nu kommer morfar med tennisracketena om tjugo minuter. Jag sitter i min ursköna och nya fåtölj med trosa och tröja, för lat för att resa mig till köket.

Helgen har gått snabbt, men lyckligtvis är det ännu bara tisdag. I lördags käkade jag godis och träffade Matilda och Madde. Vi gemensamt åkte och kollade på Emelies gymnastikuppvisning/tävling. Det var hur häftigt som helst, som jag misstänkte, och jag bara önskade för tillfället; "Varför i helvete slutade jag på gymnastik?" Men det är alltid lätt att vara efterklok och jag har ju fått mer tid över nu till... läxor?
    Söndagen tillbringade jag och morsan fyra timmar på IKEA, snacka om att min dag blev lyckad! tihi :) Jag fick en fåtölj, sedan tidigare bestämt, lite ljus, kudde, byrå och en urmysig lampa.
     Så som på söndagen så umgicks jag med Julia L på måndagen, men istället så åkte vi in till stan och mötte upp Greta med hennes kompis, Julia K och maja. Ett helt gäng sniffade på sin chai latte och i samma stund som vi satt oss, fick vi syn på... blondinbella, danny och bobby! TRE FLUGOR I EN SMÄLL.


Hur häftigt som helst!

Dagen idag har varit avslappnande, kanske tack vare pintons röst- och rörelse i två timmar men också tack vare över att jag inte lyckats stressa upp mig så mycket på det faktum att ett stort prov väntar så småningom. Idag har dagen följt som sådan; teater i sammanlagt sex timmar och det har varit hur kul som helst! Sista passet, som har varit frivilligt att anmäla sig till handlar om treornas regiuppsättning, där dem som vill bland ettor får vara med och spela. Ingen improvisation och heller inte något eget kreativt, utan endast utefter en och samma persons order. Uppspelet i sig är på sex, sju minuter och är riktigt häftigt gjord! Kredit för Karin! Två repliker, men med otroligt mycket budskap i fysiska och djupa rörelser. Kom gärna och kolla på torsdag (22/10) klockan halv fem, kom dit en kvart innan. 
     
Förövrigt är jag så otroligt glad just nu. Jag har ingen aning om vad det är som gör att jag lyckligt bara ryser i kroppen och ler för mig själv mer än vanligt. Kanske för att jag tillbringar mestadels av min tid i Sveriges häftigaste gymnasium med världens godaste chokladbollar..?


Hur är läget?

Hej. Var ska jag börja, när jag inte ens kommer ihåg vad som faktiskt har hänt? Men jovars, om jag låter mig luta tillbaka i min gröna skrivbordsstol och startar mina inre cirkulerande tankegångar så kommer jag nog lyckas ta fram det som på senare tid har hänt. 
     
Med papper och penna i första hugg försökte jag hänga med på fotokursen i söndags, och jag må säga att det var svårt att direkt analysera fram vad fan det var han pratade om. Jag antecknade, log och nickade. Apropå fotokurs, var det tänkt att jag skulle befinna mig på folkuniversitet på onsdagen. Men självklart missuppfattade jag och befann mig vänster om en, förlåt, jävla motorväg och höger om en kilometer lång kyrkogård i Haga norra. Äh, lungan.. jag ringer eniro. Klirr i kassan för eniro efter en kvart.
      Jag har även varit på arbetsintervju för ung omsorg, om jag minns namnet rätt. Det vill säga att jag ska göra pensionärer sällskap i utbyte mot klirr i kassan. I samma veva fikade jag med Emelie och Tove, på mitt älsklingscafé på sankteriksplan. Jag har dessutom träffat olivia och julia L stundtals, pluggat arslet av mig och bestämt fika med Elana! Det var länge sen. Spelat fotboll, tittat på fotboll, sprungit, käkat kladdkaka.. oj fan nu börjar greys.

Höstlovet med Julia J!



"Det omöjliga är ett annat ord för hårdare arbete. Ingenting är omöjligt."


plugg -.-

Imorgon skriver jag mitt första inlägg på mer än en vecka, för det har jag längtat efter. Har inte glömt bloggen, det har bara varit väldigt mycket just nu med skolan och allt förövrigt. Och eftersom jag är en riktig tänkare när jag skriver, så behöver jag en halvtimma innan allt är fixat och klart. Har inte funnits utrymme eller prioritet till bloggen. Men jag finns här. 
     Nu ska jag plugga, byta om och sticka till träning. Ses imorn.

Förövrigt längtar jag till höstlovet enormt!


RSS 2.0