This is love, can you feel the love

Tack för helgen, my babes. 
Hämtade upp Ohayon efter jobbet och drog därifrån tillsammans med Ida & Tintin till Fredriks fotbollsmatch på Grimsta. Därefter åt vi sushi och fan nu måste jag packa. Hatar att packa. Men älskar att åka - till Koster och så Tylösand! Hemma torsdag

Aa

Tjenare. Idag så har vi solat, badat och cruisat och till kvällen blir det käk och utgång. Som jag längtar efter en natt i staden! Hörs imorn hejdå


to me

Under dagen igår så guidade jag Emelie runt ön, som var på besök med familj, och min guidning var typ: "öh här är ett får, här en häst och så fina ängar rå." För jag vet inte mer än att vi har en långgrund badstrand på andra sidan, hehe, även om jag lär mig mer och mer. På kvällen så drog jag och emil och några från ön in till stan med Dodgen med basen på högsta grad, tog en bira (eller flera) och kvällen blev himla nice. 
 
Idag kommer Greta!!!!!
 
    
 
 
 

,

          

yes sir

Okej det blev inget jagande för den här gången, det blev rally istället med simons bil - 550hk och trimmad dessutom. Var nog större chans att dö med den än med ett hagelgevär. Hehe. Vi fiskade också, och vi slutade när jag tappade spöet i vattnet. - Fan jag börjar nog bli bonde mer och mer, förutom att jag suger på att fiska. Men i helgen så blir det åka av!! ;)

Mot gymmet!!!!

Tjenaaaa. Idag ska jag iväg till gymmet, för första gången på en månad och jag är så glad att det spricker inom mig. Har ju som sagt haft halsont och sagt upp mitt SATS-kort, men nu jädrar blir jag medlem i Jungfrusunds gym. När jag fick en rundtur så sa killen efteråt: "Och dom som gymmar här brukar självklart hoppa i vattnet efteråt." Löpbanden har sikt ut mot vattnet, världens fräschaste gym. Jag blev kär! 
 
Igår så tog familjen båten till samma ställe och åt middag. Mysigt bland alla lyxbåtar, kändes lite som i Cannes. Ikväll i alla fall så ska jag och Simon ut och jaga här på ön, haha, och om jag inte skriver imorn så har jag förmodligen siktat fel...
 

summers


DOESN'T MEAN I'M INTO YOU

Therese följde med mig till Vällingby för att köpa dundermirakelkur för min halsont och förkylning osv. Så nu har jag blandat mig en stadig smoothie med fujibär och nässelpulver och vitlök på knäckebröd till det. Tidigare idag så har vi badat på Lövsta klipporna och solat och nu till kvällen är det hemmafest på adelsö men jag måste bli frisk, för att komma tillbaka till mitt rätta jag, så istället ska jag snart gå ned till bryggan och sätta mig. 
 
En vecka ger jag denna förkylning vad den tål, sen blir det götet. Och då ska jag vara i topptrim. Tja
 
 

För livet i frihet

När det fria skapandet begränsas, då flyr jag


Come closer to me

Så är vi nu påväg hem, med Gothia och Kosterhavet i backspegeln. Men om en vecka är jag tillbaka till götet och koster, och jag älskar sommarlov. Eller ska jag säga semester? Hehe. Hursomhelst så har vi spelat minigolf, träffat sköna människor och druckit bira hela veckan. Så nu börjar allvaret den kommande veckan. Först ska jag köra rejäl rehab åt min halsont och sen ska jag träna, som jag saknat det! Nu ska jag hem till Stockholm, Sveriges bästa stad


I uppförsbacke

Har suttit i farsans bil i fyrtio minuter nu. Undra hur många timmar, eller månader rättare sagt, som jag väntat på den mannen... hursomhelst så ska vi hämta upp Julia för avgång mot Götet. 
 
Var förresten på min första Adelsö fest igår, träffade mirelle och assköna ungdomar,sjukt nice!! ;) 

it's true and i'll hold on to that, always and forever

Har jobbat på Grand varje kväll sen i onsdags, kommit hem ett varje kväll. Imorgon åker jag och jullan till götet och därmed Koster, ska bli såå skönt! 
 
I have always been in love with you - Closer

YESBABE

Ikväll STURE P, JULLAN 19 (13)!


please don't

I've always felt a feeling we would die young

Sen dör man ju

I've been thinking like this before. Rastlösheten är för stor när jag inte kan träna med halsont, kan knappt sitta på en stol, och störst av allt så saknar jag teatern. Jag dör utan känslan av att kunna utforska mig själv och hur många gånger har jag inte saknat det? Därför som jag gillar att dansa, när jag inte spelar. Så förövrigt så blir jag rätt galen utan det. Men jag lugnar mig så småningom, tänker om, börjar om, startar om. Jag tror på det roliga och att det suddar ut en del. Ändå så söker jag utmaningar, hela tiden, för ingenting skrämmer mig längre
 
Först föds man ju 2012 
Ingenting tar slut, det bara börjar

I'm coming home

Gårdagen blev riktigt lyckad. Fan va standard att skriva så och sen tillägga att man mår illa. Jag skippar det nu, Emelie blev 21 i alla fall! Innan hade jag jobbat mördarpass på Grand i 44 graders värme - som i Bagdad. Aldrig svettats så mycket. Ja förövrigt så har jag chackat ny bil, Saab 93 turbo, och varit på hemmafest hos fabbe. 

cause i just love to fly

Bilen i skroten, tydligen så pallar inte däcken trycket av att köra i diket. Inga kommentarer. Hehe. Jobb ikväll, hemmafest gånger två i helgen. Förkyld, men livet leker ändå
 
fly
 
 
 

Sunny day

Blivit sjuk efter p&l. Gottar mig framför Prison Break med brorsan! Mys
Enligt vad jag har hört så ska han ha utnämnts till världens snyggaste skådespelare. Visst jag hade inte bangat men vad hände med Brad? Johnny Depp? Stallone?

Låt mig komma bort på villovägar, egentligen har jag stenkoll

 
Det finns inget bättre än att vara sig själv med andra

Hon är grejen värsta grymma tjejen

Peace and Love 2012. 
Kändes sjukt skönt att få hoppa in i duschen för första gången på sju dagar. Fräscht jag vet. Tackar gud för spoltoa, duntäcke och riktig säng. Fast nog hade vi det sjukt jävla nice och jag kommer sakna alla kvällar med brudarna och de grymma artister som väckte liv i mig. Rihanna var bäst och Carro var fullast. Skämt och sido, fast inte? För att summera veckan så har jag funnit mig själv, garvat, kommit bort från vardagen och tappat rösten. Nu ska jag sova i tusen år - som Rapunsel (Törnrosa)
 
Fyfan vad vi är bra!
 

RSS 2.0