.

fuck

.


Toscana, Italien
Nästa års utflykt. Plus att jag får köra bil och dricka öl
, kanske inte kombinerat dock

Oplanerat Planlöst

Och så är helgen över - men vad gör det när man har jullov. Helg hela tiden, och så skönt. På dagen idag hade jag tänkt mellandagsshoppa med Julia janson men istället blev jag kallad till jobb. Så nu sitter jag här oplanerad och har ingenting att göra, fem timmar senare. Men kanske var ödet att jag skulle vara just själv idag, för familjen är på cup. Så därför ska jag vara alldeles för mig själv, laga mat, tända lite ljus och titta på Harry Potter som jag just har hyrt. Har jag sagt att jag dreglar över Harry Potter just nu?

.

Förresten så har jag åkt pulka för första gången i år i Stockholm och nu ska jag resa mig för min fot har somnat

Glögg

Julafton är över. Och detta var nog det bland dem roligaste någonsin, ja det tror jag. Vi var väl fjorton stycken i vårt radhus, som vi för första gången firat julafton i.

Några av dem klappar jag fick



Och så lyckades jag hitta två bilder som INTE är suddiga




Till kvällen så ska jag på bio, Harry Potter. Hehe. Och under dagen ska jag besöka morfar och bara mysa. Kanske äta lite godis

Så länge jag flyter, finns jag

Jul&Nyår
Tyvärr skulle jag bara drömma om att mina ben var långa men nu är det inte alltid så rättvist, därför har jag funnit en perfekt lösning på problemet.


Härliga juledag

Lyssnar på jordens finaste låt Store juledag och familjen har tänt ljus och dukat upp för imorgon. Dagen idag har jag julhandlat det sista med mormor, solat solarium och fikat till eftermiddagen med therese, malin och amanda. Nu väntas julen.

Imorgon är det Julafton. Jordens bästa dag

Där allt hör till vardagen

Hej! Jag har nyss klätt granen och lyssnat på julmusik, hihi. Idag ska jag upp till Vällingby och handla julklapp till Kevin. Gårdagen spenderades med Lotta i Nacka Forum. Det var sjukt länge sen och mycket mysigt! Efteråt valde jag Oc framför fest i hammarby sjöstaden, men klockan var ju tio och jag var sjukt trött. Ikväll kommer farmor och farfar, och bara det är ju en fest i sig.

Ironi hör till vardagen och jag är som ett barn igen under julen

När jag inte längre vill

Även om planerna för nyår i detta hus i Vemdalen inte gick enligt planerna så lyckades jag hitta en genväg över de två dagar som varit. Så nu har jag åkt snowboard för denna termin! Och nu skriker pappa att jag har fått ett brev och att jag nu kan börja övningsköra. Yeey! Idag har jag börjat plugga till provet imorn och nu känner jag helt plötsligt när jag nu tänker på bil och hala väglag att jag börjar bli nervös. Men och andra sidan är jag ju mästaren själv, så varför denna tanke. Hursomhelst så har jag förövrigt kollat på mtv och spelat Angry birds på mobilen, sånt jag gör när jag inte vill plugga.


Och som vanligt glömde jag kameran, tur att jag har bilder från 08

gilla att chilla?

Ledsen för den tröga uppdateringen men för att vara ärlig så händer det inte mycket i mitt liv just nu. Det har aldrig varit så trögt att resa sig upp som nu och tröttare person än jag får man leta efter. OC är mitt öde just nu och försök att störa mig - jag kanske då visar mitt första leende för denna vecka


Var och fikade i onsdags innan pjäsen kl sju. Och så ser jag ett par, i 17årsåldern kanske, sitta i en av caféets soffor. Dem håller varandra i händerna. Fatta vilken handsvett efter två timmar..

Spånga IS Dam U

Det här inlägget ska få handla om ett fotbollslag, så fullt av händelser i allra största gemenskap och sammanhållning. Jag tänker öppna upp i mitt inlägg ett subjekt som inte går att ta på, vi kan heller inte uppleva detsamma längre och vi vet alla att ingenting kan vara som det alltid har varit. Jag tänker inte göra mig utmärkande i det kommande inlägget och få alla andra att känna skuld för att själva inte ha öppnat upp sig om detta i sina egna bloggar. Jag vill bara upplysa någon, några om att det alltid kommer att ligga och ruva på något alldeles speciellt runt hörnet. För inte visste jag att när jag började på fotboll alldeles försent i sexan med gul-lila matchtröjor och spelade urdåliga matcher på skitplaner, skulle få vara en del av ett gäng som nu flera år senare sitter i en helt annan sits. I ett lag, som har lyckats på alla håll och kanter. Vi har inte bara blivit ett lag, vi har också lyckats tillsammans att bli ett utmärkande gäng som har kul även utanför plan. Och det är inte förrän vi vet vad vi kämpar för, som vi kämpar. Det vill säga med gemenskap kommer matchresultat och närvaro. Vi vill helt enkelt delta. Vi vill spela - för oss, för alla. Vi är ett typ-exemplar på ett lag som även skulle kunna lyckas lika bra i konståkning, eller ja... Vad jag menar är att vi skulle hjälpas åt och det är just denna känsla som jag är så sjukt tacksam över. Och som plåster på såren så blir händelser till minnen som ingen kommer kunna ta oss ifrån. Det har varit Holland, Barcelona, Åland, Danmark, Västerås, Göteborg, Skövde och tusen andra platser och händelser som ingen annan kan beskriva än av vi som har upplevt det. Och inte ens då blir det så bra som det alltid har varit. Det måste helt enkelt upplevas, och det har vi gjort.

För mig så kommer Spånga is Dam U fortfarande finnas kvar på Sportnik.com, även om sidan läggs ner för att vi inte längre finns. För mig så kommer jag alltid att höra Classes pedagogiska röst innan och efter match. För mig så kommer jag alltid kunna skryta för mig själv att jag har medalj som bevisar tre vinster i Sankterikscupen och att Peter är en tränare med temperament, men som behövs för att få tyst på oss. För mig så kommer jag alltid att koppla ihop låten Wavin Flag med Gothia och jag kommer alltid, alltid att le när jag hör Spånga IS Dam U

Tack för att vi finns och alltid kommer att finnas.
Jennifer






Long time ago

Jag vill ha i julklapp tomten (mamma)



Och detta köpte jag idag, kunde inte hålla mig:


Förövrigt vaknade jag elva på min studidag idag. Jag har shoppat och köpt målarfärg till mitt rum. Förövrigt har jag plugg och har ingen aning om vad som händer härnäst

Ibland kommer jag på mig själv

Stannade hemma från skolan idag, kände mig skitkonstig.. men jag mår bättre nu! Ikväll är det fotboll i hallen och under dagen idag har jag städat hela rummet, suttit vid datorn, gått en timmas promenad och badat i en timma. Precis så har dagen varit. Lugn, stillsam. Jag skulle ha tagit med kameran men fanskapet blev klarladdat lagom till mörkret, så inga foton till bloggen - som vanligt då, ja allt är faktiskt helt som vanligt


Förra årets första pulkaåkning. Och jag som inte har åkt än i år, skäms på mig.

Kvinna med annat ord... MAN!



Och det är kärlek. Att bli kär i någon som älskar det man älskar med sig själv

Jag pratar med mig själv och tjänar som en gud

Hej. Dagarna har passerat i full fart. Har inte hunnit med, så nu känns det skönt att bara kunna slappa idag. Tänker dock på att jag måste ta tag i en viss filosofiläxa, men så länge jag njuter går inget annat att jämföra med. Jag vet att jag bara sa så för att få min lathet att gå i skymundan. Men jag ska göra det. Ska bara dra en återblick på helgen och åka till Barkarby med farsan och fixa min Iphone.
Så. Vad har hänt. I fredags slutade jag två, skyndade mig med Juliää till Matteus. Jag blev nog lite olyckligt kär, eftersom jag aldrig kommer att få tillbaka den. Skolan alltså. Och jag kan intala mig hur många gånger som helst att vi alla lever vidare och att det är förändringarna som gör mest intryck hos oss. Men ibland känner jag mig liten och det är då jag vill krypa tillbaka till det förflutna och bara gråta. För hur lycklig jag är för att ha något lycklig att tänka tillbaka till. För att dra en ursäkt över mitt således lyckliga uttalande, så är inte min mening att få många besökare som alla gillar mig. Så nu öser jag ut rätt mycket lycka, som jag vet kan vara tjatigt att läsa till. Men nu är det gjort, jag gråter och skrattar på samma gång. Matteus och inte bara du var min bästis. I tre år. Jag känner mig lite patetisk. Jag har det riktigt bra nu, men det jag saknar kommer alltid att betyda något rikligt inom mig.

Och nu lagom till det mest väsentliga, så har väl du tröttnat på att läsa och som Julia säger så måste jag lägga in fler bilder för att locka besökare. Ska väl försöka överväga det, hursomhelst gårdagen igår spenderades hos Jenny med fem till fotbollsbrudar. Jag jobbade också igår, tjänade en hacka, gick två kilometer i frost och pratade med mig själv. Men annars var det rätt kul. När jag väl kom fram bjöd jag på bullar - bara för att jag tjänar som en gud*

Jennifer

Den vackraste stunden i livet var den då du kom

Hela året var min kärlek till dig förbjuden. Det var det som lockade mig till dig, men nu gäller nya offer och du byts ut

Vik upp armarna och slåss

Jag lyssnar på musik och är snart inne på att börja uppdatera inom Alliehopas gemensamma blogg. Tanken är att vi ska skriva i en blogg som våra karaktärer, för att komma i fokus med dem. Fett kul. Dagen idag har väckt ännu mer julkänslor, eftersom jag således har julshoppat under den knappa tid jag hade på mig innan treornas uppspel skulle börja. Den var bra och lagom kort, för att komma hem i lagom tid till facebook, hemmet och en viss julia.


Nya kapet på götgatan - inhandlat idag!

RSS 2.0