Vem vare som kasta

Vi diskuterade idag på svenskan. Det kändes som om det höll på i evigheter, fastän det var ganska roligt. Vet inte vart jag ville komma med detta... 
    Hehe. Var och tittade på julias klass uppspel i tisdags förresten. Det var riktigt kul! Hann dessutom precis hem tjugo min innan det var dags att åka till träning. 

Imorgon ska jag klä mig i åttiotal. Vi har nämligen fått chansen att vara statister i en festival och det bjuder på mycket nöjjje! För att sammanfatta skoldagen, så var de nice. Planerar lite inför lördag, även fast jag hatar att planera...

När det rullar på

Jag har aldrig jobbat så snabbt och effektivt i hela mitt liv, som jag just idag har gjort! Jag har skrivit ihop en stor inlämning på fyra timmar idag från tio till två. För ett år sedan skulle jag ha behövt 30 timmar, för en lika stor inlämning. Varför denna tidsskillnad har att göra med att jag lättat kraven på att allt ska vara perfekt, och se det blev ju ännu bättre än vad det skulle blivit om jag vore den jag var för ett år sen. Jag är mycket stolt över mig!

Idag då? Jo, nu ska jag snart rulla iväg till Kulturama och titta på när Julia och grabbarna grus har uppspel. Myspyss! Kommer tillbaka lagom till Desperate Housewives.


Flyt med

Jag gillar att ha det så, en aning kravlöst. Och om jag någonsin tröttnar, så har jag ett förflutet som bevisar att det fanns mängder av krav på mig själv och mina mål. Jag kom ju trots allt in på Södra Latin. Det visar att jag kan om jag vill. Och än så länge vill jag inte göra något annat än att helt enkelt leva livet.


   Det finns bara en som vet hur du ska leva, och det är du
   - Noice, Du lever bara en gång

På hemmafront

Jag är hemma. Ensam. I ett trevånings radhus. Jag är ensam. Det är stillsamt, nästan lite skönt.

Idag ska jag plugga. Snabbt ska det gå, för jag vill bli klar. Klar med det sista innan läxor och prov rinner ut i sanden. Snart är det sommarlov, oh fyfan vad jag längtar!
    Igår blev det umgänge hos Dilan. Riktigt kul! Kom hem till halv tre, duschade, lade mig i sängen och somnade på en sekund.

Jennifer


Jag sitter i solen

Just nu sitter jag på verandan, njuter av solen och planerar lite för morgondagen då det bär av till Dilan. Vet fortfarande inte hur jag ska se ut, det är ju somsagt tema Dilan. Men jag hittar nog på nåt. Är iaf supertaggad!!!       
    För att dra en sammanfattning på veckan så var det fotbollsskola i måndags för sexåringarna, påminner om vår fotbollsträning igår haha. Sen träning. Tisdagen, hm... ja då var jag och några från klassen statister i tvåornas pjäs som jag finally ska se idag. Onsdagen var densamma som tisdagen och torsdagen ja då träffade jag julle&linnea och även jeppe. Det var kul!

baj. 

Visst

Får man vara lat ibland? Har varit lat hela veckan. Undrar om det är okej?

Ärligt är härligt

Jag är klaaar med plugget. Eller ja, det jag hade tänkt plugga för idag. Sjukt skönt i alla fall. Gårdagen spenderades hos Emelie och grabbarna på Singö. Och nu idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, men jag kommer nog på nåt!! Förövrigt längtar jag tills imorn då jag och Linnea ska hålla lektion för 6-åringar i fotboll, plus fotbollsträningen som jag nu kan vara med på.

Jenniferrrrrrrr

vi behöver inte ursäktas

Jag är skitig, ända från tårna och upp. Jag har sagt en massa fula ord och jag har varit svag. Jag har varit deprimerande i stunder som jag egentligen inte hade något att vara deprimerad för. Jag har svartlistat vissa låtar och jag har visat mig känslig i stunder då man ska vara hård.
      Men jag är som jag är och innerst inne är jag en prinsessa. En förbannat lycklig en.


     Vi ska inte ursäkta våra handlingar, vi ska vara stolta över att vi gjort dem

Det som en gång var stort.

Den rosa cykeln med inpräntad korg är min. Jag använde mig av den när jag åkte till mormor tidigare idag. Mormor blev glad för besöket och likaså jag av hennes närvaro. Jag har varit hemma idag, har halsont, kan knappt prata och är sjukt förkyld. Nog kan jag tycka att det är skönt att vara hemma, ibland. För denna dag har varit min egen. Jag har cyklat och solat med mig själv samt tagit foton på naturen med mig själv. Jag har även läst, med mig själv. Och tro det eller ej: men boken som jag stressläst nu i två dagar på trehundra sidor är utläst och jag grät floder när boken började närma sig sitt slut. Mig äger ingen. Läs den!

Påvägen hem rullade min cykel i 10km/h nedför en backe. Jag vred huvudet över axeln för att försäkra mig om att backen blivit mycketmycket mindre än sist, då jag minns den som den största av dem alla backar jag någonsin sett. Blir allt mindre och mindre ju mer tiden går? För när jag var liten, var allting så stort.


    Kom att tänka på dessa katter häromda'n.  


Sorgligt...

Asså det är inte förrän på sistone som jag insett hur jävla trög jag egentligen är. I och med att mitt motto nu förtiden är att leva loppan och inte slösa mer tid på skolan än vad min hunger efter annat tillåter, så har det fått konsekvenser i mitt tänkande. Jag har blivit trög. Andras frågor som ställs till mig angående läxor, redovisningar, förberedelser förblir obesvarade - hur länge vet jag inte. Vad jag vet är att jag defintivt inte kan svaret på frågorna, hur mycket jag än vill kunna svara på dem. Sorgligt men sant.

Guys fråga aldrig mig, för ni lär inte få svar på frågan. Möjligtivs vet jag svaret på när sommarlovet börjar...

guys


Ni är lycka för mig.

Av samma skrot och korn


Och i alla da'r som jag tvivlade på att finna det högsta berget

RSS 2.0