So many girls and where do I begin

Allt som existerar just nu är umgänge och alkohol. Det kanske låter ytligt men om man har så kul som man tillåter sig att ha, så blir man helt enkelt beroende - av att ha kul


När du har hittat den temporära lyckan i livet ska du inget annat göra än att satsa

Glassar

Helgen har gått snabbt. Match lördag, söndag och så plus tjejmiddag och utgång på lördagen. Även plånboken har svidit när jag och morsan tog ett besök i Kista centrum och när jag idag köpte mineral puder... vågar inte ens nämna hur mycket det kostade... hehe men mineraler som mineraler?

Det blev ett kort inlägg därför att jag nu snart ska dra iväg till Spånga Ip för att kolla på de resterande brudarnas match. HEJAAAA spänga (hehe)

Nu jävlar

Match 14.00. Nu kapar vi skiten ur dem.

tji

Datorn är skittrög. Irriterande. Till höger om mig så har jag min vita skjorta, transparent?. Standard åtminstone och tillsammans med ett par jeans och så en väst på det. Jag blir nog snygg och ikväll är det poolparty hos Martina med Julia och bruskan och gänget. Jag är fet taggad.

Don't come and play easy when I want you to be harder to get

Första skoldagen avklarad! Kändes helt ok, var faktiskt jävligt soft. Slutade runt elva men vi i teatergruppen diskuterade och gick igenom pjäser, så det drog ut på tiden. Dessutom så valdes jag och tre andra till 'slutskiva'-representanter. Så tillsammans med Ramin och Bruskan så åkte vi och kollade på lokal, vilket också det drog ut över tiden. Men för en gångs skull så hade jag inte bråttom hem, så dagen flöt på riktigt soft.

Fick också en tankeställare under dagen då alla hade olika förslag på typer av slutskiva och så kläcker Ramin skönaste kommentaren när det gäller att försvara mig då jag vill ha stort och glassigt.. men det kan jag inte säga riktigt haha.

Nu lagom till kvällen ska jag träffa Jullsan och Lotten. Vi ska sitta på Fridays och låtsas som att skolan aldrig har börjat - för så vitt vi vet så ska vi fortsätta sommaren!

And to be continued

Slutet på Sommaren 2011 - den mest flippade av dem alla

Ett urval av bilder





























Om du inte passar in så ägna inte onödig tid åt att försöka göra det.
Så länge du är dig själv, kommer folk att hänga på förr eller senare - jag lovar

Tack för kaffet

Hade träning igår, soft. Övningskörde dit, soft. Degade med Julia, soft. Idag däremot har jag nyss begett mig ut i spåret. 4,6 km. Det gick rätt bra, kunde gått sämre. Känner mig lagom pigg och nu ska jag snart iväg in mot staden för att möta upp Emelie och Tove. Härliga tjejer och jag har saknat dom!


Welcome back to school

Kom att tänka på det faktum att skolan börjar närma sig. Nu på onsdag går startskottet och jag är väl rätt förberedd ändå och trycket lättar lite i och med ett asnice schema. Börjar nio och slutar typ två i genomsnitt. Men skolan påminner en ju också om att man måste börja plugga, roffa åt sig lite kunskaper. För vad vore världen utan kunskap? En värld utan kunskap..?

.


Every minute means something

Tjenare.
Fint väder, skönt.
Vet inte riktigt var jag ska börja.


Vattenkriget på fotbollsskolan i fredags resulterade i att jag åkte hem på moppen dyblöt, även fast jag hade ombyte med mig som tur var. Efter det så åkte jag och Martina in till Vällingby för att handla kläder. Jag som vanligtvis brukar fatta tycke för kläder hittade knappt något och likaså när det gällde shoppingen i Nacka Forum igår. Hursomhelst så fortsatte fredagen att regna och lagom till tio drog jag mig inåt staden tillsammans med Jenny, Milla och Nicole. Vi kan väl sammanfatta kvällen som så att vi såg, vi upplevde, vi gick. Hem och utan några krognoter och drinkar i bagaget. Så hela dagen var jävligt blöt helt enkelt.
På lördagen serverades däremot drinkar hos Richard, jag kom hem halv sex och jag mår som jag mår



Lady stardust

Näst sista dagen på fotbollsskolan. Fan nu börjar jag ju gilla barnen ändå. Och med bra väder och käk, så är det inte så dåligt ändå. Dock brukar jag inte klaga. Just nu så lyssnar jag på gamla godingar på spotify, livet leker rätt ok och jag är trött efter gårdagen på Fridays med Lotta, Julia m.fl.

Och påvägen hem igår så var jag perfekt lullig, glad och när jag satt på tvåan bussen med min nyinköpta kofta, band armarna fyllda av smycken om mig, så insåg jag att jag måste vara lycklig som få

Tja

Fotbollsskolan har börjat from idag och det känns väl sådär. Haha. Gillar ungar och tränarna runtomkring men somliga barn äro.. men aa ni fattar. Hursomhelst så har veckan börjat lugnt, jag skippade träningen idag, har sjukaste träningsvärken och det är säkert den lamaste ursäkten men det är sant. Nu till kvällen vet jag inte vad den har att erbjuda men jag är på myshumör, så någon film av något slag blir det definitivt. Tja

.

Det dyrbaraste förhållandet av alla är det man har med sig själv

Laugh as much as you can

Jag har haft en underbar dag. Låter säkert spydigt men det är nog dagar som denna som jag mår allra bäst av. Då jag under dagen hunnit med tusen flugor i en smäll, samtidigt som jag fått leverera, jobba med mig själv, leva ut, träffat människor och bara flytit med. Dagar som denna är också sådana som jag får tänka på vad jag vill få ut och ju mer jag ser mig omkring desto mer vill jag ha. - För några dagar sedan pratade jag med en trettioårig mamma. Hon hade rejäl damp, jag skämtar inte. Men hon var stencool, och lite så som jag gillar. Vet inte varför jag kom på att tänka på detta men hand i hand med att fotbollen och rutinerna sakta men säkert har börjat starta så har jag sån energi att jag kokar över. Och när ens nära ibland inte hänger med i tempot, vilket säkert är förståeligt och jag har inte damp men frågan kvarstår; vad gör jag då? Därför mår jag bäst av att flyta runt och det bästa vore nog om vi alla såg fördelarna framför nackdelar hos dem vi umgås med, alltså att vi drar nytta av de positiva delarna och lagom går vidare innan nackdelarna träder fram. Och om människor vore olika pusselbitar så vet jag att det är många pussel som är enkla att lösa, andra svårare - så ta den tid du behöver och pressa inte på två pusselbitar som inte ser ut att fungera tillsammans           Jennifer Brolin

När jag har mitt eget kryp in


Waiting for the other shoe to drop

Gårdagen igår var riktigt myspys. Jag, Julia och Martina pratade om allt och inget samtidigt som vi åt chips, klappade kattungar och såg på Eva & Adam. Låter jävligt lamt en fredagkväll och det var nog därför som kvällen bjöd på mycket skratt!

Nu så har jag precis cyklat till Coop och köpt en välförtjänt godispåse, eftersom min kondition faktiskt inte var så dålig på träningen nu imorse som i torsdags, så tänkte jag att jag behövde något att gotta mig med på en lördag eftermiddag. Haj

Nu simmar jag lugnt igen

Sommaren är inte över. För jag är inte klar. Med sommaren. Därför ska jag och Ida ut och paddla kajak imorgon, klockan elva runtomkring i staden. Jag har nyss kollat på ett efterlängtat avsnitt av Sex and the city och eftersom jag hade en del att göra idag så träffar jag inte Therese förrän ikväll, efter träningen.

Dagen igår tillbringades i stan med Martina. Det var hur mysigt som helst, alltid lika mycket att prata om. Tar liksom aldrig slut. På kvällen var jag hos Lukas som inte var hemma men jag käkade mat, god mat och på nattkvisten kom Julia Janson och vi slumrade till efter Kung Fu Panda. Hon i affären garvade högt när vi hyrde den, vad är fel med panda?

Juste. Första träningen är avklarad sen i tisdags. Det berättades om en väldigt god nyhet på mötet efteråt. Dock är det en person i den andra gruppen som inte lyckas fatta att läget kommer bli tusen gånger bättre nu, eller rättare sagt som det var förr. Och ni enstaka som vet hur vi har haft det, varför håller ni med den svagaste länken? Jag fattar inte, det är ju nu som allt blir bättre. Jag kan äntligen andas och jag har fått tillbaka livsglöden

What up

Har varit med morsan på Ikea, länge sen sist och kändes jävligt bra. Good feelings och nu snart ska jag iväg till Gläntan för att träffa mina fotbollsbrudar. Som jag har längtat! Dock har jag ont i halsen och hostar, så jag får sitta på bänken och bli jävligt avis. Jennifer


Monaco, Jessica och jag

Toscana

Nu är bilderna snart uppladdade. Redigerade och klara! Bilresan till Italien var något nytt. Två dampiga familjer påväg igenom Europa, men det gick bra och vi är framme helskinnade och med nya perspektiv i bagaget. Jag har upplevt helt sjukt vackra ställen och jag är så glad att vi inte flög ner, då jag hade missat tysk öl, Schweiz, Cannes, Saint Tropez, Monaco och andra unika platser och tillfällen. När vi väl var framme i Toscana, Italien, så var vi där en vecka och efter sammanlagt tre veckor utan hemmet, inklusive gothia, så ville farsan hem. Raka vägen 32 timmar i bil plus kisspauser. Har aldrig haft så ont i min rygg och rumpa..

Nu är jag iaf hemma och har blivit dunderförkyld, vilket gjorde att jag inte hängde med julia och lotta till fridays menmen. Jag hann iaf spela minigolf med Landqvist på Kanaan. Hehe

RSS 2.0