Hade man det skulle man fan alltid vara hemma

Nu är en tredjedel packat. Fan för mig och min planering, ingenting är ju rent och madrassen vägrar att komma fram och visa sig. Och jag har inga strumpor, fan jag som hatar att gå barfota. Men ändå jag är taggad! Katrineholm. Till på söndag.
    Gårdagen spenderades med Lukas. Lite fifa och poolbad. Det var kul. Väl hemma kom Landqvist över, lite shopping på en kvart, städning och buzz. Det var också kul. Jae man kan väl säga att hela dagen var himla kul.

Men under tiden flyter jag fram på en räkmacka 


Heaven keeps a place for those who pray

Du ska under tiden visa att du egentligen har annat för dig och att du har tusen andra som väntar på dig.


Issan du läser mina tankar!

JAG HAR FÅTT NY HEADER, YEYYEYEYEYEY! Har känt mig som den jobbigaste av dem alla med mitt tjat men nu kom den och Issan du läser mina tankar. Jag sa beige, du gjorde mossgrön - men det är faen ännu finare och precis en sån färg har jag alltid gillat. Skönt, överstökat. Nu gillar jag bloggen igen. Pusshej

I got my mind set on you

Oj, kom på att jag hyrde en film igår som jag glömt att titta på. Min feta grekiska semester, den enda filmen som fanns tillgänglig på midsommardagen. Men så bra är den nog inte. Jag hade det mysigare hos Olivia. Vin och musik, det var tjejkväll.
     Idag har jag släppt lös adrenalin i ring/madrass efter båt och nu rinner tiden ut, hejdå

Fuck my mind

Kärlek uppstår då två individer klickar, då behovet tar över och lusten går ut över gränserna. Vid samma tidpunkt kan allt annat dra åt skogen.


You're a cousinfucker.

Jag älskar regn. Ville bara säga det. Men så kan man ju undra när den där soliga dagen kommer. Hursomhelst igår var det midsommar, som ägnades på Singö. Senare på hemmafronten hade jag en mysig kväll med olivia och dennis. Väcktes imorse kl tio, seg..

En aning kravlöst

Ibland är kraven så höga att chansen är minimal att man blir lycklig. Låt oss därför lätta på dem kraven och se tillfälle i att njuta i dem situationer man vanligtvis glömmer att uppskatta.





Bilder från Halkidiki. Riktigt skönt! Fick en återblick igår när jag slöade på soffan till Japan-Danmark, kändes ledsamt att inte få dela den med femtio andra och några drinkar i medelhavsvärme.  

Jagärfettpigg

Pratar om allt och inget med Olle. Julia har somnat sen en halvtimma. Nu är det drygt två timmar kvar tills dem andra går upp och jag är sjukt pigg. Har nyss rökt en cigg och hinkat i mig kaffe. Snart greece, yey!


Inatt

Hej. Jag har städat hela huset. Mitt rum kvarstår dock, men jag har packat. Jag bör tvätta håret och jag luktar säkert lök. Snart blire v-by och sen träning. Flyget går sex imorgon bitti och hell no att jag ska sova inatt. Film med jenny och sen landqvist. Jag ska fördröja tid. Hejdå.

.

Tryggare än nu har jag aldrig varit.


Terapi för mig

Jag skulle behöva sitta på ett café nu. För att låta tankarna komma igång. Jag vill börja tänka igen, för jag tänker ytterst lite just nu. Visst njuter jag av det som pågår, men vid ytterst få tillfällen finns det något att reflektera över.
Jag skulle behöva spela teater just nu. För att släppa lös det spontana och impulsiva inom mig. Åter igen, få något att reflektera över. Jag skulle behöva titta på teater för att ro hem lyckoruset. Jag skulle behöva gå i skolan nu, för att uppskatta hemmet tusen gånger mer. 

         Gillar jag verkligen sommarlov?

Sitter på en jävla stol och är snygga

Jag är dålig på uppdatering. Men nu blir det andra bullar, för det är Sommar. Nu. Äntligen.  
Idag blev det arbete med kollegorna. I Spånga. Två koppar kaffe, en kopp choklad, en macka och tre kakor. Tidigare hade julia1 slaggat över och nu är jag allmänt dryg med julia2.




(Min idiot till kompis, vänster)


Jag ska bli nigger i sommar

Har nyss dragit fram den största filten jag kunde hitta i huset. Nu ligger den på gräsmattan. Idag några timmar innan matchen ska jag sola, vilket jag gjort hela veckan utan resultat. Blir ju fan blekare. Och nu när jag ändå klagar så hatar jag att sola också, men jag och Karin ska ju bli negrer i sommar - så något måste man ju göra... 
    Veckan förövrigt har gått sjukt snabbt. Hela veckan har varit ett stort frågetecken kring skolan. Ska jag gå till skolan idag? Vilka lektioner är inställda? Orkar jag...? Men för Olle och Julle har ju saken varit i princip densamma. Så medan ni gick till skolan har Vi solat. Jag har också festat på en tisdag och varit statist i Roskilde 1987. 

Gårdagen blev picknick med steffen och brudar samt film och sockerkaka hehe hos Johanna. Myssspyss  


RSS 2.0