Hur ett barn blir till

Ni känner till dem där dagarna då allting går så bra? Då allting - ja går på räls. Vart du än kommer är det något extra under dagen som gör dig ännu mer glad. En liten kick bara. En kick på allt annat som rullar på. Jag kan inte sätta finger på vad exakt, men denna dag har varit en sån dag. Jag vet inte om det har med vädret att göra som är riktigt skönt eller om Fotografiska med sin utställning och klassen har gjort tillvaron extra bra. Jag njuter helt enkelt av vädret och är alldeles för mätt efter fikat med ettorna och på eftermiddagen med Ida.
    Har druckit två caffelatte idag och läst Metro på morgonen. Ett plus är att jag och Emelie har kommit lika långt i utvecklingen och att caffis chokladbollar är fetgoa.

Jennifer


Hey

Har nyss varit ledare för fotbollsskolan med några bruttor från laget och nu väntas träning.
Jag. Gillar. Fotboll. Hejdå.

Jag spydde aldrig vid kullen på 4

Även om jag inte söker andras kärlek efter behov, eftersom jag har mitt eget, så finns det andra som gör det och det är där jag glömmer att det finns andra med i bilden. Det gäller att uppskatta sina nära och kära. Det sägs att stormar för en närmare, men kärlek är en bekräftelse och det gör en riktigt jävla glad i slutändan. För alla behöver kärlek, men vissa andra behöver den mer och det är nu jag ska dela med mig. För jag har faktiskt enormt med kärlek inom mig.


Synd om dom

Dagen har varit rätt mysig ändå. Kollat på Kevins båda två matcher, i sol och regn. Dagens väder har varit skiftande och nu på kvällen har familjen köpt hem mat från Ruccola - känns som ett andra hem den där restaurangen alltså. Ceasarsalladen dör jag typ av!!!!! Och nu väntas filmen "Remember me" och lite chirre. 
      Rent generellt vill jag spela fotboll och nu i veckan släpps nollningsfilmen. Stackars ettor :') 

Bang Bang


Jag tror bilden säger sitt.

Happiness

Jag är så jävla glad. Men vad gör man när alla andra tynger ned min glädje? För så känns det som. Det känns som ett hinder att jag är glad och inte lika djupa som alla andra. För just nu befinner jag mig i ett stadie där det för första gången inte är jag själv det är fel på - utan istället är det glädjedödarnas fel som satt sitt spår i min till en början positiva aura.

Handen på högra bröstet

Dricker caffelatte. Andra gången för idag. Som vanligt numera lyssnar jag på åttiotal, samma gamla låtar om och om igen. Jobbade idag från åtta till fyra, under dem timmar då det sägs ha varit ett riktigt underbart väder. Solen skiner igenom molnen stundtals nu ändå och påminner mig om hösten. Ikväll ska jag se en pjäs jag inte minns namnet på och käka med martin efter den. Som vanligt rinner tiden ut, men jag vill tillägga ett stort plus för gårdagen hos Agnes. Inget jävla fjäsk men jag älskar er. 


Maniac

Andra skoldagen avklarad. Glömmer stundtals att sommarlovet faktiskt är över. Glömmer att gå och lägga mig i tid och ser vardagar som helger. Men I ALLA FALL. Lyssnar på åttiotal för femte dagen i rad, bläddrar i Ikea katalogen, chattar på facebook och sitter allmänt hungrig i min vita fåtölj.

Snart väntas match och detta var det tråkigaste inlägget denna vecka. Hejdå 

.

Du ska aldrig visa att du har behov av någon. Däremot är det okej att vara sårbar ibland - vi är ju trots allt mänskliga.

Allt är så grönt

Jag älskar att pyssla. Med det mesta. Jag har en ny kalender, tre nya anteckningsblock och en ny penna från inköpet igår. Jag städar mitt rum och rensar ur garderoben samt den enda byrålådan i rummet. Nu ska allt renoveras. Har nyss lagat rullgardinen med skruvdragare och med ett stort utrymme för tålamod. När jag är klar ska jag köpa färg och fortfarande leta bil på blocket. Farsan och jag har olika åsikter, om man säger så

    Lyssnar på åttiotal och det finns ett mönster jag bara dör av.

    


Lär av igår, lev för idag

Jag är inne i ett enda djupt fiskande, fiskande efter något jag sen länge vet är hopplöst att få

Jo.

Ett helt safari i mitt rum, kan inte ha öppet fönster längre


Nytaget

Bilder från idag.






VILKEN VÄNDNING

Otroligt. Idag möttes Spånga-Aik, något lite sämre hopkok som vi vann över rätt överlägset förra gången. Men med oturen med oss lyckades vi inte få till något spel. Vi låg under med 3-1 ett tag in på andra halvlek, men tillslut tog vi tag i spelet och målen ramlade in. 5-3 till oss. Känner mig som Peter haha, men jävligt nöjd. På bänken dåra. Själv så spelade jag inte för jag har ont i halsen.. (!!) 
    Så förutom att jag är nöjd och smått hungrig så tittar jag på bilar på blocket. Är trött på min moppe och snart vänder vinden i och med min artonårsdag! Halvår kvar!!!! Okej, tio månader..


.

                        
Life is a great big canvas, and you should throw all the paint you can on it.

Så Olika

Jag har nyss sett klart andra filmen för idag och jag har nyss hyrt en tredje. På min högra sida har jag en skvallertidning och på min vänstra har jag en uppskivad vattenmelon. Jag äter och kollar på film. Snälla rädda mig från denna förkylning, jag ser ut som ett lik. Men enligt Vitamin well care Röd Grapefrukt är det insidan skönheten kommer ifrån


          Hatar att vi inte ses varje dag längre

Isn't it hard failing

Någonstans långt inom oss tror jag att vi bär på ett viss bekräftelsebehov, vi vill helt enkelt bli sedda. Och när vi väl är det så måste vi ses med någonting som visar att vi lyckats med det vi gjort. Ja helt enkelt ha någonting som visar på att vi lyckats med livet, karriären och kärleken. Och om vi vet att vi inte har lyckats - ja då skyler vi det, i allra högsta grad. Men vi, som inte ens har levt livet till en fjärdedel - Hur jobbigt är det egentligen att misslyckas, i framtiden? Jag menar, är det inte så som man säger: att man lär sig av sina misstag?
Vad jag ville få ut är att ingen bryr sig om vad Du intygar folket att du lyckats med. För dem som bryr sig är inte intressanta och dem intressanta är dem som ändå inte bryr sig. Och dessutom - var går gränsen för när vi har lyckats respektive inte lyckats?


I'm so excited

Jag skäms inte för någonting längre. Jag menar, jag är ju jag - shit happens


   
Jag saknar snön, men säger jag det får jag väl spö

Coffehouse by george

Hej. Hallå. Tja. Tjenare.
Jag har nyss tagit en snabb dusch och håller just nu på att fullborda min makeup, för att kunna se hyfsat fräsch ut när jag tar mig fram på tunnelbanan in mot Söder. Idag ska jag träffa Empan, Tove & Zebran. (Zoe). Det var mycket länge sen sist. Och tidigare idag har jag slumrat fram de flesta avsnitten av Sex and the City och ätit lunch med Selina. Räknas donken som lunch eller tilltugg? Aja. Mätt blev jag.

Behåller titeln "Tjej söker spänning" på min senaste film.


.

Jag kan inte sluta dregla. Vad fan är det för fel på mig?
Jennifer

I can't wait

Stundtals kan jag komma på mig själv med hur nyfiken jag är för det som är främmande



You shot me down

Vänd dig om, för jag står ju precis framför dig. Det har jag alltid gjort och jag har älskat din respons, fortsätt med det. Var på träning idag och det är tack vare detta enorma intresse som fått mig att boka fotvård för mina inte alls lika fina fötter längre. Så imorgon blir det slipning (?). Plus jobb och ytterligare en träning med tanterna. Låter ganska vardagligt men vafan Coop och fotboll är ju skitkul!!!!!!!

Under tiden tar jag mig fram som ett klot, alldeles för tungt för att orka kastas i full fart, och som så småningom kommer att vela när stunden gäller att träffa käglorna.


There she goes again

Ändrade planer, drar iväg på kräftskiva.

Jag och jag är tänd på dig och ditt sjuka sätt att vara

Raise and shine

Har mött minst hundra nya ansikten idag under min första dag på jobbet. Jag har hört dem säga det jag förväntat mig och jag har sett dem uppträda lika så som tusen andra innan dem har gjort. Vad är det med rädslan för att sticka ut och hur läskig är den egentligen? Kan någon berätta för mig? För jag förstår inte.
 

      Våga skylta med det du äger, våga visa det du går för

There she goes

Vaknade tolv idag. Har sovit i elva timmar. Helt sjukt, ovanligt mer eller mindre. För att dra en återblick spenderades gårdagen på Ikea och framåt kvällen på Spånga ip med lovan, jehnny och selina. Rätt sköna brudar och vi tittade på damernas match. Förlust dessvärre. Idag ska jag dra till Coop för vidare info om jobbet. Nu rinner tiden iväg, tja

Jag måste få vara ensam. Ge mig andrum.


Ett inlägg för långt för att orka läsas

Jag har gnällt om vårt radhus i en vecka. Om hur opraktiskt det är och om hur mycket trapporna knakar. Hur man ständigt hör ljud från annat än det man själv håller på med och hur osmidigt jag väcks varje morgon av att någon bara öppnar kylskåpsdörren. Och jag har kommit ifund med att jag tror att det kommer en dag då man bara vet att nu är det dags för mig att flytta. Man kommer komma till den totala bristningsgränsen då man bara vill släppa loss och skapa eget. Följa ens egna regler och tycken. För förut ställde jag mig ofta frågan: När ska jag flytta? Vill jag verkligen flytta? Och nu vet jag mer eller mindre svaren.
      Menmen, det är några år kvar och - ja man ska väl njuta av det som finns också. Gratis mat och självtvättande kläder är inte så dumt det heller.


.

Det ska pirra inom dig vart du än går. Om det inte gör det - leta efter något som får dig att göra det.

Guld. I. USA

Ja. Allt är bra. Helt okej. Solen skiner och jag lyssnar på musik. Det som piggar upp mig är tjejmiddagen med fotbollsbrudar ikväll. Det som har gjort mig trött är engagemanget som en schysst ledare på fotbollsskolan, tidigare idag. Nu ska jag åka till vällingby, orkar inte... men wtf. Sen ska jag äta godis och prata med största grisen.

Stanna upp och vänta in förnuftet

Jag skrev en lång text, som jag sedan raderade. Försöker igen på nytt, för jag gillar att dela med mig av det jag tänker, behöver bara formulera mig bättre. Jag - en tjej med alldeles för små bröst och blont hår har haft det rätt mycket nu de senaste veckorna. Och även om jag kunde sagt nej, så har det varit kul. Vad jag däremot inte fått med mig påvägen är min egen vilja. Jag har klarat det bra tills nu. Jag har tappat en liten del av det jag känner och vad jag vill. Och utan att ha hunnit stanna upp och greppa tag i förnuftet inom mig, så har den bara skenat iväg... just för att jag inte har haft tid att ta tag i den. Men nu ska allt tillbaka. För i framtiden vill jag må bra när jag breddar mitt perspektiv ännu mer 


Känn ingen sorg för mig Göteborg

Jag har solat idag. Dessvärre ser jag ännu blekare ut. Och shoppat. Nackdelen med ett kort med låtsaspengar i är att man gör sig lättare av med det - men under hela tiden tänkte jag med gott samvete: Ja jag har fått jobb på Coop Forum, så jag unnar mig något. Vi blev många, dvs jullen, linnea, calle och några fler + greta. Nu på hemmafronten gör jag mig smått i ordning för birabira i h-by.


    Bara för att jag diggar vår humor ibland


Fuck me


      
                  Jag håller dig på styva linan och räddar dig innan du ramlar

Vi finner svar med tiden

Det senaste året har gag börjat se saker jag aldrig sett förut, det vill säga mer eller mindre att jag börjar mer och mer finna svar på mina frågor. Bläddrade tillbaka till kapitel Juni i bloggen och den 15 juni ställde jag mig frågan: Gillar jag verkligen sommarlov? Svaret är fylld med kärlek - jag älskar det. Med tiden läker sår. Jag tror alla måste lyckas vänja sig vid någonting innan man börjar gilla det, för människor har lätt för att vara främlingsfientliga och inte bara gentemot människor - utan mot allt. Fortsätt tänka, men ta det lätt - för lätt är det

Buddy

Hela gårdagen var rätt seg. Jag vaknade senare än vanligt och jag låg kvar i sängen längre än vanligt - ja och när jag väl skulle upp var jag för trött för att orka. Men tack kaffe. Tack berocca.
    För att dra en tillbakablick på gårdagen så slöade sig timmarna fram med landqvist, lite storhandel och nagellack. Därefter satte jag mig på cykeln mot Therese. Soft hemma hos mig och timmarna rullade fram tills det blev chill med olivia. JA HELA DAGEN VAR RÄTT CHILL ELLER

Nu ska jag rycka upp mig och försöka nästla mig in hos mormor och därmed träffa ida.


Träning idag


Jag är rädd

Jag gillar inte när saker och ting som jag inte kan kontrollera går för fort fram. Det är som om jag inte riktigt kan släppa taget i rädsla för att jag inte vet vad som kommer att hända, just för att jag är ny i området. Saker som vi gjort förut blir man bara mer och mer säker på ju mer tiden går och någon gång måste ju vara den första. Men låt det få ta sin tid. Vänta, för jag gör det


.

Om du läser det här nu. Jag har varit otydlig med nästan allt jag gjort med dig. Visserligen var det ett tag sen vi var ensamma. Ingen annan misstänker något och allting är ju inte så självklart som det är med andra. Men du gör mig så sjukt jävla lycklig och då är det inte mer än rätt att bryta mot lite regler och tycken. Jag är inte lika modig som du har varit. Du finns inom mig, vart jag än går

Jag gillar att leka

Tror du på spöken? Ja det gör jag, för jag har bevis. Men säger jag det så är det ändå ingen som tror mig och att jag istället är ute efter uppmärksamhet. Men det var intressant det där med Bogesunds slott, dock kände jag huvudvärk från gårdagen. Lyckades ta med mig en ännu mer bakistjej, landqvist, plus lite bögar och kusiner. Senare på kvällen städade jag hos adam och åkte moppe som en turk med julia.

Jennifer   

.

Varför är träden gröna? Varför är himlen blå? Varför är jorden rund? Varför luktar blommor? Varför är gräset grönt? Varför brinner solen? Varför gråter man? Varför skrattar man? Varför föds man? Varför finns det djur? Varför är vi olika? Varför finns kärlek? Varför finns behov? Varför finns upplevelser? Varför finns lycka? Varför är du den vackraste jag vet?

Jag var nog värd allt stryk jag fått

Julia och Martina har nyss traskat hem, från en hemmakväll hos mig - på min veranda. Jag vet att jag borde gå och lägga mig för jag ska springa imorgon. Tidigt innan Janson kommer. Men jag vill bara lyssna mer på en viss låt. Jag vill bara stanna uppe och aldrig mer gå och lägga mig. Jag är festsugen som fan och känner att tåget jag sitter på äntligen börjat röra på sig - efter en trög start. Lyssnar på "Och jag grät mig till sömns alla dar" och är så jävla glad över att jag sitter på tåget. Och äntligen har min mensvärk gått över. Jag leker med livet och livet leker med mig.



Jennifer

Jag och jag har gift oss

Jag har levt med mig själv i sjutton år. Jag vill inte säga att jag fått till det på kärleksfronten så vidare bra hittills, men jag vill påstå att jag tycker alla i min ålder ska få vara själva åtminstone ett år. Jag menar vad är det som är så hemskt med att vara med sig själv? Det är ju ändå den personen du ska leva med för resten av ditt liv, medan ett förhållande varar i ett eller två år, se till att helt enkelt komma överens med dig själv först. När du gjort det handlar det om en helt annan sak.
Då kan du börja binda dig                

om du nu vill det


På spåret

Shopping idag också. Denna gång med några från klassen. När jag väl kom hem slog jag på sex and the city och kollade med morsan några avsnitt från boxen. Jag har varit ute och sprungit också, något som inte får glömmas! Löparbyxor men dålig kondis, inte macho. Får helt enkelt rycka upp mig! För jag är tuff


        Vatten - utan det, dör vi


New clothes

Jag har shoppat kläder! Plus träffat Ida för första gången på länge, bortsätt från igår på sjön. Det var kul! Vore dessutom häftigt att ta några snygga foton på dem kläder jag inhandlat, men jag ska spela Rollercoaster. Hejdå.

.

I mina ögon är jag i centrum och det har jag alltid varit och runtomkring mig finns de människor som format mig till den jag är.


Återberättelse

107.5 på radion. Jag bär ett rött linne för 25kr, jag som hatar rött. Och nu ska jag iväg och shoppa med Ida, mormor och mamma. Och Kevin kanske. Är supertaggad på shopping!
    För att dra en liten återberättelse. Lördagen spenderades hos Lovan och därefter sågs jag och julia i vällingby halv fyra. På söndagen åkte jag båt och spelade Rollercoaster hehe. Sen möttes Sex and the country, julia olivia linn jennifer, på kvällskvisten. Hejdå.


RSS 2.0