Första doppet i Lövsta

Denna morgon vaknade jag av att alarmet gick på telefonen, för tredje gången de senaste dagarna. Känns sorgligt att ställa väckarklockan på sommarlovet, men kvart i elva skulle jag ju vara vid coop och möta upp malin, steffi & therese.. för att sedan skynda iväg på våra cyklar till lövsta klipporna. Det var bara att gilla läget för att sedan få BRA PLATSER väl där framme! 
         Runt fyra var vi mätta och belåtna över dagen, med chips, tårta, baguetter & melon i våra magar och det var dags att dra hem för att sedan hinna med fotbollsträningen som kom att vankas. Hursomhelst, tack för en jättehärlig dag!



Om jag ska sammanfatta kvällen; blir den väldigt lugn. Jag ska gå och lägga mig snart, i hopp om att hinna vara i vällingby runt tio imorn. Hursomhelst, är jag väldigt trött och det anser jag att man kan vara ibland. Skulle egentligen tittat på film med brudarna från idag eller cyklat med julia, men jag orkar inget vardera. Ibland föredrar jag min säng, även fast den är långt ifrån himmelsk med min kudde som jag får ont i huvudet av.. ska nog köpa en ny?


Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag spelar i aik :) puss

2009-06-23 @ 23:17:21
URL: http://massalins.blogg.se/
Postat av: Isabelle

SV: Okey, jo men det där med ISO och slutartid, bländare exponering är riktigt kluriga saker! Knappt jag håller koll på allt. Men jag tänker tippsa om en bok, Digitalfotografi heter den och är verkligen super bra! Riktigt jävla läsvärd! :D



Jo, jag har en D60, en underbar kamera.

Vad har du för objektiv då? Endast standard eller? (18-55? mm)

Visst kan jag lära dig lite tipps och trix ;D



Kram



2009-06-23 @ 23:35:07
URL: http://dinisabelle.blogg.se/
Postat av: Isabelle

SV: jag tycker absolut att du ska gå på kursen! Jag slarvade bort min lapp om det så jag kan inte gå. Men jag tycker absolut att du ska gå!



http://nevnarien.se/2009/may/slutartid-blandare-iso.html#comment

klicka på denna länk så får du veta lite mer om de olika inställningarna. Elin (nevnarien) förklarar tydligt och bra!



Okey, men standard objektivet är ju väldigt bra det med. Man behöver inte köpa nytt, dock älskar jag mitt teleobjektiv galet mycket!.

2009-06-24 @ 08:52:46
URL: http://dinisabelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0