Mot nyår

Vaknade nyss. Ja, jag kan faktiskt sova längre än halv tio. Idag kommer käre kusin och vi ska gå på bio, luftslottet som sprängdes. Spännande! Igår åkte jag till v-by och köpte cansas, för jag skulle måla! Det är otroligt hur lugn jag blir och det gillar jag. Jag tar sällan tag i det, men när jag gör det så går det inte att sluta. Tog en rask promenad kl elva med morsan för att ens kunna lägga mig i sängen utan att rastlöst ramla av. 
      Dagen innan det hade jag spelat nya super mario wii och sports resort, skitkul! Efter det hade jag och Olivia gått på bio, Göta Kanal 3. Blev lite besviken, hade knappt någon handling alls. Hursomhelst, åkte till edin med olivia och några andra, senare på kvällen. 

Julafton var kaos och jävligt rolig. Perfekt mening. Rekord, hann öppna fyrtio paket på fem minuter.
Oj, var tog Victor vägen? Akta grenen. Woho. HoHo, jaha har han redan varit här? Inget springande i finrummet.  


23 December

Nu är jag hemma! :)
Egentligen hade jag velat åka längd idag med morsan, men jag kände att det inte var min melodi för tillfället. Har iaf hunnit åka till Vällingby och skaffat in den sista julklappen. Nu ska jag julpyssla! Är lite seg förövrigt, men lite julmusik piggar nog upp?

puss.

I en ödestuga i väntan på julen

Uppe i Vemdalen är jag, varm av brasan likaså, proppmätt av gårdagens gjorda knäck och lite sprallig i väntan på att komma hem och bli sysselsatt. Och allt i väntan till Julafton. Snart! Även om jag är lite rastlös, så är det faktiskt mysigt att vara här. De föregående dagarna har vi åkt i backarna. Jag och brorsan har lärt oss graina! :-O grymt om jag får säga mitt (a). 
        Oj, nu ska vi käka. Men återkommer nog snart..!

puss. 


En vecka har passerat sen sist

Jag sitter i en vit fåtölj, som endast är min. Ingen annans. Jag skulle aldrig komma på tanken att vilja byta ut den mot något annat, inte ens mot ett till utsidan vackert slott. Aldrig. Just för att jag trivs så som jag har det. Med musik på, jag tror jag svävar 

Dagen eller rättare sagt halva helgen har varit bjudande, med skratt och stunder. Snow hey oh på tv-radion, vet inte varför jag gillar den. Jag bara gör det. På fredagen var jag hos Linnea och på kvällen drog jag, jessika, steffi och jenny hem därifrån i riktning mot jenny, där jag gjorde det bekvämt för mig i en riktigt skön säng! Dagen efter (idag) tillbringades på Spånga folkan, det vill säga fotbollsavslutning, som bjöd på bilder, käk och snööööööö! Min första snöbollskastning 12/12, träffade erica på vänster axel.    

Förövrigt har jag & olle muntert tagit en fartfylld promenad och plus det faktum att jag nästan har pluggat klart det sista innan lovet sätts igång! Snart Vemdalen, längtar

gott skratt

Hinner skriva snabbt innan jag tar tag i spanskan, snälla döda mig? Hursomhelst, gårdagen var toppen med ursköna människor! Shopping i stan, middag på PONG (?), tunnelbana hem (HAHA!!) och mys framför idol. Dagen slutade med en trettio minuters promenad hem ifrån steffi, runt tio tiden. Det är något speciellt med att titta in i varje hem runt jul. Slog mig ned i soffan och slumrade till runt halv tolv. 
      Plugg idag, men även shopping med mormor och mamma.

Jag greppade tag i mitt hår som hastigt blev till en knut. Jag ökade stegen för att hinna med till 20.22 pendeln, tills jag stannade. Bara stannade. Tittade upp för att få en chans till att se mig omkring. Hade jag missat allt det här om jag hade fortsatt att gå i all brådska? Överallt fanns julbelysning i skimrande färger, i bakgrunden hördes svag julmusik. Runtomkring mig vandrade människor, med ett leende på läpparna. För dagen som har varit och för alla de stunder som kommer. Och helt plötsligt dök en annorlunda tanke upp, som jag aldrig har hört förut. "Låt dig minnas denna dag som en dag att sträva mot." För där stod jag i ett par jeans, som kliar, en skinnjacka jag fryser i och en halsduk som jag får elektriskt hår av. Men trots det, så log jag. För det som har varit och för allt som existerar i nuet.

Åh härligt!

Tja!
Är vaccinsjuk, gottar mig i ben&jerrys, njuter av det otroligt vackra vädret och det faktum att jag är hemma och dagen som väntar inte är planerad det minsta. Skönt, faktiskt.
    Förövrigt så var jag och firade trillingarnas födelsedag natten till tisdagen. Det blev bh&trosa till lotta, välgörenhetsgrej till Issan (som tyvärr inte var där, men som ska få en finare present nästa gång jag träffar henne) och tights och tröja till vickan, gemensamt från mig och carro. Kom till skolan, dötrött! Men med en kaffe i handen, blev jag en aning piggare. Jag var i alla fall mer lugn och harmonisk, än vanligt. 
    Igår tittade jag på två teaterpjäser och hann komma hem lagom till nio. Grey's anatomy! Runt elva sov jag.


Bild från idag


RSS 2.0