do what you love, fuck the rest

Har man ingenstans att ta vägen till, så har man heller ingenstans att längta ifrån.

 

"Det är bättre att fokusera på teatern nu och strunta i omvärlden för en sekund än att jag står där på premiären och låter mig hånas av omvärlden för att jag inte kan min roll."                    Produktionsveckan har startat

 

 



there is no time to let the blood dry

sena kvällar, nätter, ingen hemgång, bara utgång

everything but girl

Idag hos Julia på Ekerö så kände jag vårkänslor. Jag kände också uppskattningen av att ha bil. Och medan vi smed planer för sommaren så sken solen och vi åt mat, godis, körde bil och kollade på Smala Sussie. En rätt så perfekt söndag

we have flaws, yet we're perfect

Längtan

Varje morgon då jag drar upp persiennerna önskar jag att sommaren vore här


get to know me then hate me

Hittade gamla random bilder. Alla är inte med, men ni vet vilka ni är. Och ikväll var det jag, Linnea, Agnes, Therese, Malin, Amanda och Erica som vräkte i oss mat på Pong. Vet inte hur ni gör, men ni gör mig sjukt jävla glad.

80s generation

Stilen är smaklös, håret likaså. Det fanns ingen Iphone, inte heller någon mac. Man ringde hemtelefonen och knackade dörr. Hängde på närmsta tunnelbana. Så vad gör åttiotalet unikt? Hörde jag rätt? - Jo musiken. Om jag fick höra Secret service eller Noice live, så skulle jag blivit galen. Eller om jag hörde Take on me, live på scen. Eller Big in Japan. Eller Maniac.

Snälla Ta mig till åttiotalet



you never know what's behind close doors

Saknar oss om somrarna

med lov kommer frihet

Kom hem helt slut igår. Har varit trött varenda kväll nu sen en evighet tillbaka, känns det som. Behövde denna sovmorgon och lediga dag ifrån skolan. Just med tanke på att jag garanterat lär bosätta mig i skolan nästa vecka under produktionsveckan. Tänker på Viktor hela tiden... min karaktär alltså, hehe.
Känner mig rätt vuxen. Tanken skrämmer mig och nu till helgen ska vi röja.
Saknar lov, frihet. Ikväll ska jag, julia, Linn och Josef boka Åre på sportlovet. Det blir nog jävligt kul och jag är cp taggad! Med bil kommer frihet och det kände jag igår, dock snurrade vi mest runt på söder hela eftermiddagen.

"Vore kul att va ridare i ridstallet"

Körkortet kirrat. Jag ler vart jag än går. Folk måste tro att jag är knäpp. Hehe. Så nu när livet leker med körkort så fick jag en pizzasallad gratis och just nu sitter jag och kollar på Linn och Julia. Dem rider hästkrakar. Och kärringarna bakom mig pratar i ett.

Har tidigare idag inrett kärran med mekonomen prylar, som jag fick av mamma i present för uppkörningen. Så nu är bilen supermysig!


jag faller fortfarande

Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag.
Du gjorde mig galen. Jag måste få bli galen igen
Jag vill bli umpulsiv igen
håll om mig
igen

keep questioning, soon you'll find answers

Jag beundrade jag beundrades
Du kan inte åstadkomma något om du inte ger dig in i leken.
Den enda orsaken till sitt misslyckande är att man inte kämpat tillräckligt.
Därför ska jag alltid kämpa

Suger vi på karamellen?

Teoriprovet för körkort avklarat. Godkänd också. Så det är en lättnad! Pappa köpte hem champagne, jag trodde han skämtade. Men jag drack en klunk och nu äter jag mig ännu mer mätt på godis. Har nyss ätit tårta hos Danne mfl. Älskar släktkalas, man bara äter och äter och sen drar man hem rätt tidigt. Hehe
Nu till kvällen så kommer Martina ev, eller om jag går över till julia och julia. Får se hur jag gör. Kvällen blir nog lugn, vilket passar mig bra idag. Jag mår jävligt bra just nu

Pappa sa något vettigt idag, för en gångs skull. Något i stil med att svenskar har alldeles för bråttom att glömma det lyckliga man åstadkommit, att vi inte suger tillräckligt på karamellen. Och det kanske är så. Därför ska jag suga på karamellen nu och fortsätta kämpa.

cause I adore you

Teoridagen närmar sig med stormsteg. Och teaterpremiär om en månad. Har kommit i kontakt med mina krav på mig själv samtidigt som jag gör allt för att lära mig mer och mer. Låter som om jag vore utbränd, men sanningen är att vi nog mestadels levererar som bäst med krav på oss. Dessutom är perioden rätt tillfällig, positivt/negativt. För jag lär mig nog som mest när en enda fokusering skakar om alla rutiner och andra tankar. Längtar enormt till produktionsveckan. Längtar till teatern för varje dag som går just nu.

- det lönas att vara oberoende men också att vara sårbar ibland
Jennifer Brolin

don't go down on you

Sluta aldrig att tro på att du förtjänar det bästa för dig





Ska bara göra det innan

Helgen har varit kul, riktigt kul. Pure i lördags var bra dag och vi förade hos Victor i hans Stureplans-lägenhet och firade in Martinas 20-årsdag. All min kärlek till dig. Och btw gissa vem som ska springa ärenden åt mig nu?????? Hehe
Förövrigt har dagen idag varit bra. Körlektion imorse. Med värsta kärringen, hon gjorde mig rätt stressad. Innan var jag lugn. Känner mig stressad. Mycket behövs göras nu. Men som jag alltid säger; Allt löser sig. Och det gör det verkligen.

jordgubbar

Jag kan sitta på caféen i timmar. En liten detalj är att i alla småsaker jag köper så tänker jag "Där rök en caffe latte". Egentid är bäst på caféen och behöver jag bajsa så gör jag det bäst på caféen. Haha gud så kan jag ju inte skriva? Fast i skolan snackar vi ju alltid om bajs, så wtf
.
Skolan var tuff idag. Vi tapetserade möbler i tre timmar, sen fikade jag och gick på en fjärdedels foto-lektion innan jag drog till Limpan i Vasastan. Drack en bira, åt pommes och brände pengar på kläder. Tränade på sats klockan åtta imorse med Proma. Fett jävla muntert
.
På söndag fyller Martina tjugo. Helt sjukt.

always smiling in summers

Alla säger att tiden går snabbt men dagen idag har varit lång och det är många såna här dagar kvar innan mina ben börjar få färg och mitt hår börjar blekas.


Jag vill klä av mig mina kläder och dansa till gryningen

Och andra sidan gillar jag ju att vara fri

Mitt liv består just nu av: körkortsteori, övningskörning, sats och fotboll. Men jag klagar inte för en sekund


underneath your clothes

När jag satte knut på mitt hår och du pratade med någon annan, under tiden visste vi att vi gillade varandra


new overkast

11:00 Grimstaspåret. Körkortsteori. Jobb. Gärdet. Amba. Donken. Hemmet 05:50


just remembering sweden during the summers

imwaitingforsummer

i'm serious i take a smoke i'm unserious i take a smoke

Jag dansar i min ensamhet

Såg på dragon tattoo grejen idag på Sergel med jullan. Den var bra, men jag gillar den svenska filmen bättre! Det har varit en omtumlande dag men nu är jag på spåret igen. Har varit sjukt disträ idag, ovanligt(?), och på jobbet bland matvarorna ropade dem mitt namn fyra gånger i högtalarna innan jag reagerade. Och igår var jag så trött att jag gick hem tidigare än de andra tjejerna hos therese. Hehe kul brud.

Idag så har jag köpt en kalender och igår på eftermiddagen så träffade jag Zoe för första gången på länge, det var rätt kul att träffa bajsan och istället för morotskaka drack jag grönt te. Pensionä[email protected]


det som inte dödar dig..

Det regnar ute. Jag ligger på min säng. Jag vill så mycket just nu att ingenting istället blir gjort. Jag och Julia har varit duktiga och pluggat körkortsteori två kvällar i rad. Igår så var jag och Selina och åkte i Skyview på Globen. Himla häftigt och farsan har köpt en Dodge. Ikväll ska jag till Linnea och spela spel med brudar.

Morgonen började med ett bakslag. Det är någonting som saknas just nu. Kan varken sätta finger på vad det är eller göra något åt det. Än i alla fall. Blandade känslor. Förövrigt borde livet leka nu, men jag längtar alldeles för mycket till sommaren för att kunna leva i nuet.


.. gör dig starkare

there is no meaning to be afraid


så länge vi är unga, orkar vi allt

Året var 2011. Jag var utomlands två gånger. Jag köpte bil. Jag hade två hemmafester. Den ena utlöste pistoldrama. Den andra brandlarm och sex liter hembränt. Jag hängde mest på Fridays. Jag blev magsjuk. Jag fick körtelfeber. Jag fick nya vänner, jag bröt en vänskap. Jag sov i ett nerspytt tält. Jag badade naken. Jag åkte bil där chauffören svept vodka och vi saknade bälte. Jag gjorde en extreme makeover, köpte smink jag inte hade råd med, blev korthårig sen brunett. Jag investerade i ett gymkort. Jag badade i minusgrader. Jag gick på kryckor två veckor innan premiär. Jag upplevde utelivet. Jag upplevde Uppsala. Jag skådade rikedom i Cannes och fattigdom utanför Hurghada. Jag cyklade till Kolmården. Jag red kamel. Jag rökte tills jag spydde. Jag grät tills jag somnade. Jag skrattade till gryningen.

 

Tack för världens bästa år. 2011 var bara början - början på 2012.


be proud, not shy

När mina polare dök upp sa de allihop, grymt, häftigt, vilken cool kåk alltså.
"Men vad är det för äckliga fötter! Hur kan du ha sånt skit på väggen?"
"Idioter", svarade jag. "Det är de där fötterna som har betalat för alltihop."


Zlatan om inköpet av herrgården i Malmö.

It's alright with me

När nyår började vankas mot sitt slut var klockan sex och tre fyllon, jag, issan och lotta var påväg hem till Lottas lägenhet. Nyår var allt utom händelselös. Oförutsägbar - lite så som jag vill ha, och så kul på det!
    Nu har jag precis fått liv i en gammal avdankad dator, känns hopplöst när min dator är ur funktion. Hursomhelst. Dagen började med att jag sov i tretton timmar, två och en halv för att vara exakt, och åkte iväg till jo.. haha tänkte skriva jobbet, det är ju vardagsmat numera, - menade gymmet. Efter det så har jag och Julia övat körkortsteori i två timmar. Go hard, work hard


2012

Det nya året är 2012.

RSS 2.0