We are all the winners

Serieseger sammanlagt 5 ggr, nu för tredje året i rad. Soft
Det var skumpa, raketer, party och fett me schyssta mååål 

Serieseger 2009


Serieseger 2010

Bild för 2011 på ingång


When you know you just know, keep fighting for it

I believe that we reach a point in our life where we just have to get away just to see how much our home and relatives means to us. To get perspective, get closer and be strong enough to sacrifice for better reasons


Nearly finished completed

Febern kommer och går som den vill och i ena stunden svettas jag som en gris och i andra stunden fryser jag som en metafor jag inte riktigt kommer på just nu. Jobbigt i alla fall och det blir garanterat ingen match för mig idag. FAN. Sista matchen och jag står vid sidan om. I och för sig så kommer Therese och de andra järnkaminerna stå bredvid mig förmodligen och sen så har ju Lollo bakat, hihi, så det blir nog kul iaf. Vi satsar på vinst, som alltid


Den enda bilden jag hittade på denna dator från Gothia, starkaste minnet från förra året.
All min kärlek till er
Btw lagfest på lördag, jag fet taggad

I believe something is going on now


Stay cool

Bara väntar tills min sista lektion är avslutad, har ingen ork i skolan just nu - därför som jag dricker kaffe. Och halvsover. Veckan förövrigt har rullat på, jag har kört på med fotbollen och varit barnvakt. Hösten ligger i och jag är trött hela tiden. Idag ska jag möta upp Lotta för att åka till Nacka Forum, mysa och bara vara. Hörs senare när jag är piggare.. om jag är piggare... 


Upp

Natten var helt sjuk. Jag måste tyvärr medge att Uppsala Saluhall slår skiten ur Stockholms Aveny, Fridays och Collage tillsammans. Stället var stort, stort dansgolv, högt till tak, bra musik, bra uteplatser, bakgrundsdansare - ja listan kan göras lång. Vi förade hos Martina med Ludwig och några av hans polare från Uppsala. Natten var ung och alla var fulla (jag och martina).


during fall

Det är sol ute
Jag har nog varit alldeles för upptagen i mig själv för att inse det, att min vackraste årstid har börjat smyga sig på. Löven har faktiskt blivit gula, som folk har sagt men som jag inte trott på. Det har faktiskt blivit kallare, så därför har jag beställt hem en tjockare kappa. Jag tror jag gör rätt i att njuta nu, släppa kraven och bara flyta med.


HEJ

Varit bajssjuk hela veckan. Nu är det första gången sen i onsdags som jag går in på datorn. Jag har varit bajsrastlös större delen av veckan, det mest meningsfulla jag dock har hunnit åstadkomma är en färgning från ljust till brunt/rött. Fredagskvällen bestod av promenad med Linn, godis och att jag somnade lagom till tio. Jag har glömt alla rutiner och jag är disträ. Nu mår jag bättre dock. Jobb idag till kl sju och efter det blir det utgång med Martina och grabsen. HEJDÅ

welcome to the dark side


Den blonda sidan blev tråkig, nu är brunett hett

samhälle nu fett kul

Tänkte fördröja lite tid på min mer eller mindre långa rast genom att berätta hur helgen har varit. hehe fett kul va!!?? Hursomhelst så blev fredagen lugnare än planerad och istället för utekväll blev det hemmakväll med Martina, chips och kladdkaka. Julia kom förbi senare och lagom till två skjutsade jag ut dem. Matchen dagen efter resulterade i vinst, dock har jag aldrig varit så keff. Efter matchen drog jag in med Linnea in till stan för att möta upp Agnes (födelsedagsbarnet idag) och gänget. Vi åt världens godaste thaibuffé på Drottninggatan och efter det mötte jag upp Jenny mfl och kvällen blev en utekväll med shotar x4. På söndagen blev det träning och jobb och helgen var i princip slut.

På onsdag har jag bokat tid för färgning av håret. Mörkt? Jag är skitskraj...

i en smäll

Kom nyss hem från skolan. Nice. Och nu tänkte jag babbla på om allt och inget. Skola bra, bra dag, match ikväll, fotbollsskola innan, lugn start på veckan, längtar till helgen, har solat, tränat mån&tis, är sugen på godis, har shoppat kläder, vill färga mitt hår, har övningskört, är hungrig. Hejdå

Btw så är mamma taggad på New York - och jag är alltid taggad



then why the hell are you so sad

Det är djupet på en karaktär som gör den intressant och hemligheterna som gör en bunden


put on a poncho, played for mosquitos

Det blev ingen utgång igår, var helt sjukt trött, men egentligen var jag nog mest sugen på godis i myssängen. Så det fick bli som det blev. Matchen nu imorse gick riktigt bra, jag har hittat tillbaka till mig själv och jag är på G igen. Skönt att se tjejerna också!! Nu till kvällen har jag umgåtts med farsen och morsen och kollat lite mys idol. Hela helgen har varit rätt myspys och lite så som jag vill ha det ibland

Drink don't think

Kvällen igår blev omplacerad och vi hamnade alla tre i Selinas myssoffa. Det var mycket mysigt! Barnasinnet är kvar och det var länge sedan som jag skrattade så mycket. Dessutom är jag keff på Wordfeud, men det gör inget. Ikväll, eller idag, ska jag jobba men mina förväntningar sparas till ikväll. Utrensning på Sommar, alla kommer att vara där. Match söndag kl 9.45, fkb?

När blev det av och vad vet du

Det finns faktiskt inte så mycket speciellt att berätta om veckan som varit, utom det att jag tränade fotboll idag och har levt nyttigt i veckan på GI. Hehe, imorn blir det bio med Therese och nu knackar Julia på dörren.


I'm searching for someone bigger than big and during that I could have some fun

Fuck you and the horse you rode in on

Fuck school. Helgen är min höjdpunkt i livet
Kan väl medge att skolan börjar nå sitt slut och att jag bara längtar tills jag står där på min mottagning med mina nära. Om jag kunde så skulle jag spola fram tiden, även om allting runtomkring tar min fokus ifrån skolan så påminns jag ändå om den varje dag. Ibland, som idag till exempel, kan jag bli så sjukt arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen, tur att jag har julia i slutändan och ett gymkort. Jag ändrar lätt humöret till det positiva men energin försvinner lika snabbt som ilskan tog sig an. Synd, och jag vill bara lämna dagiset bakom mig.

You'll never get


You'll never get a second chance to make a first impression

Är du? Varför? Jag blundar

Det blev en kul kväll igår på Aveny! Jävligt kul och jag och emelie var kungar på dansgolvet, SANSLÖST. Dock togs det inga bilder, så jag har inget att bjuda med mig av varken i bloggen eller på facebook.

En annan fin vännnnn


Idag så har jag övningskört en sväng, handlat lite i Barkarby, hämtat min cykel som ruttnat på Coop sen i fredags, pluggat (lite, för lite) och nu ikväll så ska jag till Lukas för att fira Mickes födelsedag va.

Roffar vuxenpoäng och leker cool?

Dagen idag har varit riktigt mysig!! Jag mötte upp Julia Janson lagom till klockan ett inne i stan, därefter åkte vi ut mot Hammarby sjöstaden. Vi satte oss på ett café ut över vattnet, drack kaffe och solade. När vi sedan började bli hungriga så bytte vi plats och riktning mot en sushi restaurang i närheten, pratade om det mesta och satt och spanade in omgivningen. Calle kom sedan förbi och till halv sju var jag hemma, bytte om och gick ut och städade min pärla (bilen). Jag jobbar flitigt med att skaffa vuxenpoäng med kaffe, korsord och bil - men ikväll blir jag arton igen då emelie är sugen på utgång!


Min Mustang

hestar er snella

Slutade jobbet igår tjugo över tio. Det kändes som för ett år sedan, då allt var nytt, eftersom jag inte jobbat sen ett tag tillbaka. Kändes faktiskt himla kul. När jobbet sedan var avklarat så möttes jag upp av Martina och precis då vi skulle bege oss in mot staden så lockade godis mer än drinkar, så vi slog oss till ro hemma hos martina med ljus, filtar och snacks ute på terassen. En helt ok fredagkväll ändå!!

When you smile at life, life will smile right back at you

Teatern i skolan har kommit igång. Även om jag idag är hemma och missar en lektion, eftersom jag är så sjukt förkyld och har halsont. Hursomhelst så har vi valt pjäs, alla fem väldigt nöjda över valet. Först föds man är titeln och jag var nog inte ensam om att bli så sjukt inspirerad. Vill sätta igång nu nu nu! :)  - (min första smilies i bloggen sen andra världskriget).

Kvällen igår tillbringades på någon ny thai-restaurang vid Islandstorget tillsammans med Erica, Agnes och Linnea. Det var mycket mysigt och så avslutade vi kvällen med mcflurry daim på donken. Detta var allt för mig och jag har snytit mig 172 ggr.

RSS 2.0