Then we changed direction

Jag tror på ett behov av varandra. Jag tror på lusten att komma varandra närmare och jag tror på humorn som för oss riktigt nära. Jag tror på den förbjudna kontakten.
Och allt för att du en gång visade mig



I wasn't even searching for love

Bra dag! Jag har varit snygg i min nya topp men inte riktigt lagt manken till när det gäller plugget men som Alma säger så kan man ju inte vara snygg och ha en hjärna.. eller? Dock har fotbollsskolemötet tagit upp schemat efter skoldagen och nu till kvällen blir det julle och sofia. Förövrigt leker livet och jag mår bra!

Du. Skaffa ett liv?

Skaffa intressen, lär dig att prioritera det viktigaste i livet, tänk mer som en man och väx upp

jag faller

Solen skiner och det är sjukt varmt ute på verandan där jag tillbringat mestadels av tiden nu på förmiddagen. Jag och min mensvärk har solat och snart ska vi ut till julia tjugo meter bort och bättra på mer. Jag har ännu inte sett resultat men snart så..

Igår så åt jag med fotbollen på Ruccola och efter det vankades fotbollsmöte. Och under småtimmarna har jag kört bil och under tiden ler jag

En bild från hårddisken

Someone new

Hej blogg1. Jag får en känsla av att det är skola imorn.. schysst inledningsreplik och inte alls deppig.. men ska bli kul att komma igång..? Nej fyfan. Jag vill bara ha lov!

Men iaf. På morgonen idag har jag haft fotbollsträning. Varmt var ordet men skönt att duscha sen efteråt. Därefter har jag kört med bilen och nu lagom till kvällen ska jag gå över till julia och viktor. Kanske spöa dom i monopol eller nåt

Jag trodde kärlek som din var lätt att fånga

Jag vill kunna göra samma intryck på dig som du gjort på mig

Vad finns bakom stängda dörrar

Vädret är som alla redan har skrivit på facebook - vackert. Jag sitter och tuggar på ett grönt äpple och jag är alldeles för trött för att ta tag i nåt. Dagen idag har väl handlat om min nya bettan och shopping. Längtar till sommaren

im lucy in the sky

Det känns när man lever livet

They're now mine

Sitter och väntar på att bilderna ska ladda upp. Kan ju berätta under tiden det att jag var hos Ida igår kväll och firade henne. Efter två bitar tårta var jag belåten och det var länge sedan sängen kände sig så lockad som igår. Nu på morgonen har jag tjänat ihop en hacka och snart drar jag iväg till sats med Proma.


Jag kommer baby jag tror jag är kär

Jag sitter och lyssnar på Jag kommer, som antagligen lär bli förknippad med Skärgården förr eller senare. Likaså förknippad med skratt från morgon till kväll och om Ni vore en drog, så skulle jag vara beroende.












Ska vi haffa?

Matchen igår slutade med vinst för vår del med två mål. Det var en riktigt rolig match! Efter bilresan hem skyndade jag mig i ordning och drog in mot stan med Agnes och Erica. Det blev Café 60 klockan elva och det var fortfarande varmt. Nu idag så är jag som på julafton, exalterad. Jag väntar på att Julia ska vakna så vi kan åka och köpa färg. För jag ska måla om mitt rum. Är så trött på den nuvarande färgen att det får bli beige - ljusare till sommaren.

Jag kommer jag kommer



Kom på att jag lika gärna kunnat ta en bild från förra året, eftersom fotona blev likadana haha. Men nu är båten i i alla fall och jag är hur lycklig som helst

Just nu så taggar jag till seriepremiären klockan sex. Tja

Dolce Vita, det ljuva ljuva livet

Sorry för den tröga uppdateringen. Min ursäkt är väl att jag inte haft något intresse för datorn den senaste veckan. Jag är väl som den där Samsung reklamen där mobilen är utbytt mot tvn, som i detta fallet är datorn. Hursomhelst är det mest relevanta just nu solen och att det är så jävla Vår ute. Snart ska jag bege mig in mot stan och fika med Olivia. Efter det ska jag hem till Jullan janson m.fl. Och just nu känner jag att jag behöver kaffe

So what if

Har handlat kläder. Bland annat denna vårjacka, är sjukt nöjd!!


när veckan har tagit slut

Vid ett visst tillfälle märker man vad som inte längre behövs, tankarna binds samman och pusselbitarna faller på plats. Innan dess ska jag utforska


Hösten -09. Love you

glasssssssss

Efter middagen igår mötte jag upp en viss jenna på bussen och en viss jenny, fast hon missade den. Vi kom tillslut fram till Lukas och det blev krök med Fifa.

Just nu så är min kalender fri från skolarbete och jag ska in till stan med Jullan janson. Men innan det så ska jag hjälpa morsan med verandan och kanske tar jag mig en piggelin med vaniljglass inuti... vem vet..

Jag vill varken flyta med eller mot strömmen

En solig dag. Numera är dagarna fyllda av impulsköp, träning och umgänge. Låtarna är bara av Noice och mitt rastlösa tillstånd driver mig till vansinne. Jag befinner mig i ett mellanläge där jag inte nöjer mig med att jag får gå på sextonårsfilmer på bio, får övningsköra och gå på hemmafester utan alkohol med mig. Jag passar inte som snyltarn längre och jag vill varken flyta med strömmen eller simma mot den. Som låten En kväll i tunnelbanan Jag passar inte in där

Ikväll ska jag över till Rasmus på middag och igår blev det coop-godis med Julia.


.

life's a bitch and then you die

Det vill ju inte jag i alla fall

Hej blogg1
Dagen idag har varit slapp, hade en lektion på morgonen och en sent på dan, så jag och pappa åkte till haninge och kollade på bil istället. Den var mer risig än jag förväntat mig så jag fick nöja mig med en daimglass. Nu ska jag om fem åka till fotbollsträning. Soft

När man har tråkigt

Ärlighet:
Ditt äldsta hångel? Tretton. Haha nej gud jag vet inte.
Hur många har du varit riktigt kär i? 3st
När kramade du någon sist? Linn
Saknar du någon speciell person? Jag saknar nog alltid Jullan
Har du svårt för att bli kär? Ja
Är du singel? Ja
När fick du senast en komplimang? Igår
Har du hånglat med någon av samma kön? Ja lätt

Har du någonsin:

Varit medvetslös: Ja
Druckit dig riktigt full: Ja
Hånglat med nån riktigt ful: Halvful
Hånglat med fler än 50 pers: .. räknas elverket?
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll?: Ja
Gjort något du verkligen ångrar? Ja
Varit nykter på nyårsafton? Ja
Åkt ambulans? Nej
Gjort nåt olagligt? Ja
Blivit polisanmäld? Nej
Blivit hotad: Ja
Slagit ner någon? Örfil Ja.
Skämts över dina föräldrar? När pappa ska skryta om att jag är starkare än mina hockeykusiner
Skämts över dig själv? Nej
Tar du droger? Nej
Varit kär? Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Ja
Är du ensam nu? Nej, morsan är hemma
Vill du gifta dig? Vet inte. Jag tror att med rätt tidpunkt, så kanske
Vill du ha barn? Ja

Senaste personen som:
Sov i din säng? hehe.. nejmen tror det var jenny faktiskt
Såg dig gråta? Alma
Fick dig att gråta? Teaterpjäs
Du delade en cigg med? Anelle
Skällde på dig? Julia, fast jag var inte heller så oskyldig ;)


Har du ... de senaste 48 timmarna:
Gråtit? Nej
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Ja
Köpt någonting? Ja. Glass, godis och pizza. Nyttigt
Sjungit? Ja det tror jag nog
Saknat någon? Ja
Haft sex? Nej

Raaaaaaaaasten är lööööös

Jag kom väl hem halv elva igår, helt slut efter fyra timmar på ikea inklusive donken (favvostället) och sen en förbititt på Lottas lägenhet. Hur mysig som helst!

Förövrigt så är solen inom synhåll och jag är ensam hemma. Pappa kom förbi ett tag med käk och jag äter på en gammal godispåse och är skit rastlös. Inte rastlös nr 1: jag måste springa för annars sprängs jag utan nr 2: Jag vill bestiga Mount Everest, hoppa från det högsta badberget, göra frivolter på studsmatta och krascha med ett flygplan (fast jag dör inte). Tufft och jag hinner nog inte innan fotbollsträningen..

Natten var ung

Lyssnar på musik. Jag har nyss skrivit klart min röstanalys till teatern. Eftersom jag vaknade så tidigt så har jag nu städat klart mitt rum, hunnit sitta vid facebook och ätit frukost. Snart ska jag göra mig i ordning för att åka till Ikea med Lotta. Hon har fått lägenhet och nu ska den inredas! Jag är sååå avis!


please join the ride

Har nyss ätit frukost, är lagom mätt och ska snart iväg till jobbet. Gårdagen spenderades på någon fest med Anelle och jag är lagom bakis..


someday I'll be driving in a mustang

Ja då måste jag ut i natten - Noice

Om jag hittar någon som är lika bra som jag är, först då blir jag kär

Där ute i natten finns det som får mig att må bra

Nu kan jag vara barn igen. Jennifer Brolin


RSS 2.0