.

Jag behöver inte ursäkta mig egentligen, så nu struntar jag i det. Vill bara erkänna det fakum att det känns som om jag har ett tvång att skriva i och med att jag har en blogg, och det tvånget förstör för mig och mina ambitioner i att skriva. Jag börjar helt enkelt skriva i bloggen när jag återfår intresset. Vet inte när det blir, men håll ut. I'll be back!

Restaurang med erica, linnea & therese igår.
Soft och ett ytterligare tack för att ni kom och kollade på teatern! 


HUMOR VECKA

Hej. Mitt namn är Jennifer och efter en trög uppdatering har jag planerat att jag ska ändra tema denna vecka. Så istället för djupa eller ointressanta hänt idag -inlägg, så ska jag skriva i bloggen genom humor eller åtminstone mer spontana tankar. /Åsa

Haha gud vad tråkigt. Jag hatar (börjar bra) när vissa försöker vara roliga eller åtminstone folk som hela tiden vill få ut ett skratt av det dem har att säga. De kan säga en sak som de varit med om och samt väntar fem sekunder. När de sedan märker att jag inte skrattar, så brer de på. En jäkla massa incidenter hände helt plötsligt i dennes historia och de vägrar sluta förrän jag bjudit på ett olyckligt skratt för personen som inte kunde göra sin händelse rolig som planerat. 

En annan sak som fått mig på fundersam riktning den senaste veckan är varför inte fler människor lever ut sitt fulla jag. Jag har börjat göra det, men på något hörn kommer jag alltid att vara begränsad i det jag gör eftersom jag annars skulle klassas som adhd barn eller med andra bokstäver från alfabetet. Men ett litet smakprov från damp eller adhd skulle väl inte skada? Jag tror att Sverige behöver fler personer främst unga som inte är rädda för att spela ut den energi som finns inom sig och leva på det.


Vår

Idag var jag ute och gick. Vart jag skulle var inte poängen, utan istället få vara med om den nysmälta snön och lusten att bara vilja känna på den torra marken med mina händer. Jag väcktes till liv. Som om jag lagt mig i ide likt en björn under vintern och nu har väckts lagom till våren.   


Ling ling

.. att det ska vara så svårt att beställa lite sushi. - herre jag hör ju inte vad dem säger. Hursomhelst, jag fick den sushi jag tillslut ville ha och nu är den uppäten. Tidigare idag har jag pluggat (kul tjej) och gått på promenad på promenad. Underbart väder och jag får mängder med sommarkänslor!
     Igår var jag hos linnea m.fl. och vi såg på film och allmänt chillade. Och imorn ska jag spela min första utomhusmatch för året, iiii. Och förövrigt är produktionsveckan över :( men jag ser fram emot premiären om 1 vecka och sex dagar.

svejs.


produktion

Veckan rullar på - och är snart slut. Det här är den enda veckan i hela mitt liv då jag inte längtar till helgen. Främst för att jag kommer råplugga söndag/måndag (studiedag) men också för att vi har helvetes kul på produktionsveckan! Text & etyd. Riktigt kul! 
   
Ja. Hm. Igår var jag på föreställningen "citysenship". Helt okej, eller faktiskt ganska bra. Förövrigt har fritiden mest varit i skolan.. men tro det eller ej; jag börjar gilla det! Första dagen är idag som jag är hemma före sex/sju. Nej  nu ska jag snart åka till fotbollsmöte.

Jen, vad ska vi göra idag?

Vad gör jag just nu? Samtidigt som jag skriver i bloggen så packar jag till morgondagen då det bär av till Vemdalen. Jag ska käka godis, leka i snön och åka bräda. höhö. Jag ska även hinna med innan jag åker att plugga några sidor i matten och på indesign på skolans datorer, vilket tyder på att jag ska dra mig inåt söder imorn på förmiddagen. yey! Men med en lapp i fickan i utbyte mot chokladbollens caffelatte så kanske det lönar sig, vem vet?
      Igår så var jag hos issan med jull. Foton i kalla snön. Jag var blöt ända upp till trosorna. Men kul var det!

Idag, så har inte riktigt jag och jennifer planerat vad vi ska hitta på. Men något ska vi göra. Jag menar hallå, det är början på mars och sverige är insnöad - det finns hur mycket som helst att hitta på!


Ni vet vad jag tänker på

Jag for upp ur sängen imorse. Jag lät mig inte hindras av mina tankar och sprang ut till köket. Jag hade hoppats att få se sol och i mina tankar skulle jag åka och bada i tjugograders varmt sommarvatten i Mälaren. Men dessvärre var det inte sommar jag såg utanför fönstret: det var ännu mer snö på gårdagens smältande av den. Det räcker, NU. OK
      Hursomhelst. Just nu ligger jag i soffan, för lat för att sätta på tvn. Julia soover. Kvällen igår blev lugn, men mysig! Vi kollade på toppenmatch igår. USA - CANADA. Julia och jag blev ju tillslut helnervösa och följde matchen till punkt och pricka innan vi båda somnade på soffan runt tolv.   


RSS 2.0