Loca

Outlet med Martina. Köpte en kanin (väst) 2000kr rea, är glad över kapet. Förövrigt så var det utgång i fredags med Lotta och alla och i lördags var det dansband på hembygden. I helgen blir det jobb och supa och jag är kär i Shakira


,

Den svåraste rollen är du själv


When you loves somebody

Pengar rullar in och snart lämnar jag väl inte ön längre. Ska på intervju på Borins Handel på ön i veckan och jag har fått jobb i sommar på caféet på gatan tvärs över. 
 
Det är okej att inte roa sig för tillfället, för i helgen ska jag ut och i sommar ska jag dansa naken i värmen
you're the inspiration - Chicago

Buy a big house in the summer

Bli aldrig rädd för hur framtiden kommer te sig. Allt kan vändas till din fördel. Ur de allra djupaste stunderna väcks en styrka som med tiden går att återberätta. Ett liv utan komplikationer är inget riktigt liv


You're the inspiration

Jag har fått tillbaka nätet på iphonen så nu kan jag blogga överallt igen. Men vad har jag att berätta egentligen. Jobbar tusen gånger om, för att jag i sommar ska kunna njuta rikt. Och sommaren längtar jag till.


Kan ni förstå, kalla mig cepe

Jag sa förut att det läskigaste som finns är att vara beroende. Av något eller någon. Jag tror att en del av oss mår bra att visa ett visst beroende, tycke för någon eller något för att visa den bekräftelse som den andre behöver. Jag har nog varit för oberoende, inte som nu. Det gäller att finna balans i beroendet och med det så mår man som bäst. 
 
Kalla mig är sommar för mig som Nu tändas juleljus är för vintern. 
Är avis på en viss Greta som är i Indien nu och igår så åkte jag till Jullan. Blev Coop som vanligt = vårt sätt att närma oss Josef. Hehe. Imorgon blir det andra arbetsdagen som Personlig Assistent inom Ekerö Kommun, känns bra med mer och mer jobb. Måste ut i sommar. Ut i vida världen
 
Kalla mig brun
 

Där var vi bäst

Veckan har gått i lagom takt. Jag har jobbat hela veckan från tisdag till lördag - känns bra. Nu börjar jobbet trappa ner en aning, men ska ner till Ekerö och söka jobb i veckan. Har fått tips om lite möjliga jobberbjudanden, så kämpandet kvarstår. I fredags så var jag med Simon hos Emil och Zäta. Drack några bira och sen jobb lördagmorgon.  
 
Förövrigt så känner jag att mina intressen blir till måsten, krav. Har inte orken att sätta igång riktigt, även om jag vet att jag har världens drivkraft när jag sätter igång. Saknar fotbollen, gamla fotbollen. Spånga Dam U
 

Sommar13

Midsommar - sommar - gött


2012

Jag red kamel. Rökte en och annan också. Körde bilen i diket. Blev påkörd. Fick körförbud. Körde i 180 på fyrtioväg och var i svängen mer än någonsin. Jag simmade lugnt samtidigt som jag höll på att gå under av absint. Jag blev tryggare samtidigt som jag visste att jag var rätt vilsen. Utmanade ödet en del. Jag sökte kändisskapet på Grand, bytte om för utgång i sviten efteråt. Jag bytte ort, hade hemmafest som vanligt. Jag garvade igenom hela vårterminen. Spelade Viktor i teatersalarna om dagarna och taggade skiva på kvällarna. Jag sökte mig till skratt och det roliga. Jag slutade att bita på naglarna. Jag nådde min drömvikt. Jag hade minnesluckor genom hela Åre, men hoppades hela tiden att Josef skulle hitta en lift ner. Jag jagade vildsvin och män. Jag fick dom flesta på kroken och jag pratade mer än någonsin. Efter nitton år av stenhårda krav så hittade jag någon som bröt igenom min betongmur och vände upp och ner på hela min värld. Jag blev kär. Jag garvade mig igenom fotbollsträningarna, levde mitt egna liv, tänkte på annat, hade nästintill adhd men var hela tiden ett steg närmare the land of dreams. Jag sökte lyckan i USA men insåg att jag redan funnit min livs lycka på hemmafronten. Jag lärde mig sladda, hugga ved och plocka granar. Det var Egypten, Åre, Kreta, Turkiet, Koster, Götet, USA, P&L, kryssning, skivor, studenten. 
 
2012 var året då jag levde livet genom hela själen. Jag levde. Jag är och kommer alltid vara en fri fågel och 2013 är helt klart fortsättningen på världens bästa år. 
 
 
 
 
 
 

I'm a man without conviction

You come and go, you come and go.
Loving would be easy if your colors were like my dreams, red gold and green - karma chameleon

Nyår var underskattat, därför blev kvällen sjukt bra - för jag hade noll förväntningar. Började den sista kvällen på året med käk hos Linn med Julia, Josef mfl. Därefter åkte jag raka vägen till Lindas fest på Adelsö. I ena handen högtalarna och i den andra raketer. Jag drack och dansade natten lång, mest till Karma Chameleon. Taggad på nya året? Om jag var.


RSS 2.0