Jennifer going 60

Tänk att lilla jag kunde åstadkomma något så bra. Tänk att det gick att finna ro tillslut. Det är påväg att hända något stort, något bortom alla gränser. Jag har länge varit äldre nog att inse att krogen och allt flängande runtomkring allt som har med det att göra inte betyder något längre. Någon gång ibland kan det absolut vara höjdpunkten i vardagen att få gå i stan riktigt dyngrak och dansa så fort minsta lilla ton av musik hörs. Men något stort är på gång att hända. Vi växer ihop mer och mer. För nu händer det att vi mer än någonsin vill exakt samma saker. Jag hade aldrig kunnat tro att när jag står och håller tal i klassen i gymnasiet om ultimat frihet, att fly, fara och flänga runt överallt och hur fri som fågeln jag känner mig, att jag skulle falla i armarna på jordens tryggaste person. En person som fick mig att vilja ha allt det där i talet jag snackade så mycket skit om. Talet hette villa, vovve och Volvo och fy vad jag hatade tanken på det Svensson-livet. Kärlek kanske gör en blind, men när kärlek blir till vänskap så inser jag att jag bär på världens bästa känsla - att få bo med honom och äga allt det där. 

,

Tänk att lilla jag kunde åstadkomma något så bra. Tänk att det gick att finna ro tillslut.
 
 

Laid

Egentligen så vill jag inte kalla det att söka bekräftelse när jag omger mig med dem människor som jag vet ger mig beröm utan mer att jag dras till allt det som får mig att gilla mig själv ännu mer som person. Jag må vara egoistisk med det synsättet även om det egentligen är rätt självklart att vi människor dras till dem vi får ut mest utav.
       Allt är egentligen så uppenbart. Och ju mer vi älskar oss själva desto mer kärlek ger vi till dem vi umgås med. Livet blir så mycket enklare om vi bara gör det vi är grymma på. Det vill säga att vi levererar, utvecklas, får beröm för det och som i sin tur gör oss så självständiga som vi kan bli. Jag skryter inte men faktum är att så fort man anser sig vara den bästa människan i världen, inte förrän då kan man stå upp för sig själv och ställa de krav på omgivningen som man anser sig förtjäna. Ju högre rang du anses vara desto mindre blir du underkastad, utnyttjad och värdelös som människa.
          Allt handlar egentligen bara om att älska sig själv, söka sig till dem som älskar det man älskar hos sig själv och att aldrig glömma bort att kämpa för du själv som kung. 

RSS 2.0