tja

Nu blir det gym och ikväll tar jag och Martina en simtur i Grand poolen. Jobbets privilegier börjar arta sig..!
 
 

Jesus loves you more than you will know

Heaven holds a place for those who pray


ja det är kväll

Jag är inte lika ung men fortfarande precis lika dum

Höst

Sitter på en soffa. Min soffa. Med Bea och Julia. Vi kollar på tv. Är trött, men rastlös. Och så är det fint väder, supermysigt höstväder och jag vill köpa höstkläder!

,

 
 
 
 
i cheated on my fears
broke up with my doubts
got ingaged to my faith
and married my dreams
 
 
 
 

I feel like a newborn

Jag heter Jennifer Brolin. Jag närmar mig mer och mer mitt mål att nå USA. Tanken att vara borta känns skrämmande läskigt, men ändå det som får mig att gå igång.
    Söndagmorgon. Det blev dans, öl, båt, bil i natten - precis så en fest på landet ska vara. Kvällen levererade och jag mår bra med minnena från gårdagen (det jag kommer ihåg.. hehe..)

Lördag morgon

Jobbade hela dagen igår på Grand och efter det så mötte jag upp Martina och Nathalie. Det blev retro tillslut och jag hann hem med bussen till två-färjan. Nu är frågan.. var fan är min bil hehe. Inte hemma iaf. Standard lördagmorgon - leta efter biljäveln.

Jobb 13-18
Sen Adelsöfest!


when I remember I smile

Jag har svurit en ed på att jag ska följa mina impulser
Så om jag vill ha dig så kan jag inget annat göra än att följa
 
 
 

yolo

Efter jobbintervjun igår så kilade jag hemåt och mötte upp Bea & Simon. Lite cruising och så va. 
Idag så följde jag med Bea till Spånga gymnasium, tydligen så fick man ta med sig en polare och vad gör man inte. Efter det så åkte vi och solade och nu lagom till kvällen så ska jag spela match. 
 
Juste förresten, påvägen in till skolan så körde en bil in i oss bakifrån. Nacken är stel som fan, så matchen får bli lugn..

var är solen när jag behöver den?

När man hör hästar utanför fönstret, då vet man att man bor på landet
Jag gillar det
 
Jobbade både lördag & söndag. Tråkigt men värt, och nu ikväll blire fotboll. Coopertestet kommer bli min död.  Förövrigt så håller brorsan just nu på att skjuta ihjäl den största och äckligaste trollsländan jag sett i mitt liv med softairgun i köket, det går väl sådär. Tur att morsan inte är hemma... hehe 
 
 

I will always love you

I will never reach a normal relation with you, cause neither of us are normal


i'm singing in a smoking room

                             
I f      t h e y     d o n ' t     c h a s e     y o u    w h e n     y o u    w a l k    a w a y
 
keep walking
 

Scofield

Jagade igår med Simon och hans farsa. Det var skitballt, förutom det att vi inte såg några djur hehe. Men jag kände mig ball med eldstudsarn. Hursomhelst så rullade dagen på och idag så var jag och Ida på Djurgården, och jag svär Ida badade också!!! Naken. Hehe. Iaf så kom jag nyss hem från träningen och ska snart möta upp Bea. 
 
Håller på att spara ut mina naglar. Jag biter inte längre. Det är fan stort. -----
Idag åkte jag, efter träningen, förbi Hässelby och för första gången nu så fick jag det på riktigt bekräftat för mig - att jag har mitt hem precis där jag vill vara, jag har kommit helt rätt - bortsett ifrån hur många mil från staden jag befinner mig
 
Galen i Prison Break btw, bra att veta

this is out of your control

Så länge du inte tappar bort dig själv så är det okej att vilja gå vilse ibland

,


Forever's gonna start tonight

Vill jag så kan jag. Jag är inte rädd för att ta mig fram. Vi glömmer det faktum att vi lär oss som mest i motgångar. Håll ögonen öppna och tro - på att du förr eller senare kommer vara på den plats du i dina inre drömmar fokuserar på.

Jag vill inte dö och veta att jag inte kämpade tillräckligt. Jag är ung och det tackar jag gud för


Saturday

Efter träningen och grillningen på Gläntan igår så kom Bea, Simon mfl över. Det blev spel, vin och nattbad. Mysigt. Ikväll får jag se åt vilket håll vingarna bär men kul lär det bli! 
Nu om tre timmar är det första matchen för säsongen som gäller. Är lite nervo faktiskt.
Imorgon - jobb

I have felt this way every night and day

I can't find the words, they all seem wrong. - Closer
Älskar låten. Kan inte få nog av den. Hursomhelst så blev det TGI igår med Lotta och Julia. Så myysigt! Vi gick sedan vidare och vidare och kvällen slutar med att Simon kör järnet för att hinna med till färjan klockan två. Vi hann och Dodgen mår bra. 
     Nu ska jag snart träffa Bea, grannen, så måste fixa mig, och ikväll börjar fotbollslägret på Gläntan. Hehe. Jag är cp taggad! Nu gör Spånga comeback once and for all
 
Gothia 2010. Det glömmer jag aldrig

Will you run again

Det bästa med livet är att känna att man lever det


mm

Ni är bäst.

Hallå landet, hallå macho

Sjuk dag. Rånförsök på Coop, jag satt i kassan, och sen påväg hem från julia så stannar jag på motorvägen för att en älg tvärsar vägen. Sen, tio minuter senare, så stannar jag en gång till för att fem rådjur springer förbi.
 
 

kaffe

Igår vankades Rockfest på Adelsö, låter så pensio, men faktum var att det mest var ungdomar där. Så det blev röj och jag hade skitkul. Idag jobbar jag. Gjorde det igår också. Bra med cash, men känner mig dock rätt sliten...
 
 

,

               

no worries no cry

Vi familjen tog en sväng till Koster och Tylösand. Himla mysigt faktiskt, även om alla mest skriker i vår familj hehe. Tidigare idag blev det thai mat med Louise & Mi, supergott, och till kvällen nu så ska jag ut - på Adelsö. Äre fest eller..? Kan höra musiken 
 
the girl next door

.

I'm stronger now and I'm never going to give up, ever

RSS 2.0