muntert skrivande!

Nu knackar kevin på dörren, en cykelhjälm ramlar ner. Jag orkar inte öppna, pappa kommer väl snart. Lite senare. Kevin: Varför öppnar du inte för?! Pappa: Tyst! Jen: Morsan har bakat kolakakor. ALLA PÅ GLATT HUMÖR :D

Hursomhelst, helgen har varit riktigt rolig, med start hos Malin på fredagkväll med umgänge. Lördagen som följde åkte jag och mamma till coop för att handla julsaker.. kvittot gömt i byrålådan. Under följande tid gjorde jag och kevin inget mer än att titta på Sunes jul, på min nyinköpta tv. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag trivs i mitt rum nu. Därefter drog jag iväg till Lotta med umgänge.

Söndagen har blivit en 'recovering', kan man säga man så?
Inget med julia idag, men träffar henne lyckligtvis imorgon!


.



Du ska veta att vi finns här för dig, även om jag vet 
 att du så småningom kommer att klara det på egen hand.

Du är en kämpe, jag tror på dig.


En rubrik

Jag träffade Elana i torsdags! :) Det bjöd på skratt, kladdkaka, snack med bobby och lite shopping. Förövrigt har jag upptäckt en badmintonkompis, tove! Haha.
     Idag ska jag gå över till Julia och om jag ska nämna hur dagen har varit så har den varit slapp, riktigt slapp. Har tittat på Kevins match, därefter har jag inte gjort annat än att kolla på en hyrd film från ica med mamsen och lite godis. Baj.


Jag har funnit mig till rätta

Tiden går fort. Jag menar, alldeles nyss började jag på södra latin. Var inte det förra veckan? Och jag minns julen som något som skulle komma långt framåt i tiden, samt betygen. Och jag startade nyss min blogg, visst gjorde jag? Jag vet att jag spöade Robin i pingis och Markus i biljard nyligen och dagen igår tillbringades i romme med jossan. Några dagar innan var jag på mcdonalds med mina nya kompisar lotta, julia och ludde. Det var heller inte länge sedan jag dansade, med chackan och gänget, som reklamnummer i talangjakten. Förförra veckan så satt jag och julia landqvist vid datorn, men blev påkomna av lars.. gud vet vad vi gjorde. Tur att vi kunde ta oss förbi innervägen.
     Jag tog en sväng förbi Björnbodaskolan häromdagen (nutid), just för att jag var i stort behov av kevins hemmanycklar. Jag välkomnades, gående i personalkorridoren, varmt som alltid. Gåendes i korridoren dyker mängder av minnen upp och jag kan inte rå för att tänka på det faktum att jag aldrig kommer att kunna vara med om samma sak igen, vilket är självklart. Men skulle det någonsin kunnat bli bättre om jag möjligtvis hade varit kvar där i fyra år till? Nej. Åren senare hade varit ett rop på frihet. Frihet till att kunna se sig omkring, utöver det vardagliga. Ta ett steg extra i hopp om ny kunskap och färdighet. Variation. Det ska finnas variation i ens liv, något att kämpa för och därefter kunna se ljuspunkter i det. Socialitet och kännedom. Genom år av variation har jag nu funnit mig till rätta och jag kan känna att jag har utvecklats mer än någonsin. Jag har kännedom om mig själv mycket bättre nu. Jag är öppen, för det mesta. Och allt har gett mig en kickspark in i vuxenlivet, som jag med förtroende tar mig in i. Jag är redo att ta till min styrka och föra den vidare, genom år fulla av kunskap och jag ser mer än gärna framtiden med ett ljust syfte, för det ska jag kämpa för.
 

  

Så var måndagen

Måndag - tråkigaste dagen på hela veckan, rent schemamässigt. Men dagen gick och andra sidan snabbt, hand i hand med att jag blev dödad idag på killergame! :( Men nya tag väntar. 
    Tillslut stod jag med ett badminton-rack i hallen och spelade med farsan och kevin, halv sex. Slutade skolan klockan fyra och kastade i mig en macka när jag kom hem, innan vi åkte. Det var riktigt kul att få spela! 

Har förövrigt hunnit med att göra rättning av mitt svenskareferat, *glad*, samt hunnit med att skriva lite på datorn. 


.



"Ser du vad jag ser? 
            Jag ser hopp"

I första hugg

Tja. Tog en sväng förbi Ikea idag med morsan. Två Ikea kassar gick mestadels åt till vårt nya kök. Sittandes på mitt bruna köksbord kan jag nu i efterhand skåda att det faktiskt blev riktigt fint. 
    Igår var jag, efter matchen, hos Steffi med Erica, Therese, Malin och Amanda. Jag tog med mig en efterlängtad Hannibal och det tenderade till att bli riktigt mysigt, med godispåsen i första hugg!

Veckan ser ut att bli väldigt skön med tidiga dagar, då vi inte har någon teater. Synd bara att det ska falla på plats på en vecka då det inte alls är mycket plugg. Ska man klaga eller behaga?

Jennifer


Jag är fri!

Killergame! PÅ LIV ELLER DÖD. Snacka om att jag ruvar på mina killerkort nu alltså. Alla latinare VET vad jag snackar om. Rent generellt så är det riktigt kul faktiskt och jag har lyckats ta mig lite framåt, som många andra också har lyckats göra.

Förövrigt var jag hos optikern igår på en fredagkväll, kul. Provade linser för första gången. Tårarna bara forsade, kändes som om jag hade fått in en hel sandlåda i ögonen. Men nu efteråt är jag säker på att det är linser jag faktiskt vill ha. Jag känner mig fri! :) Efteråt skulle jag hänga med på julias ridning, men jag insåg att tiden hade rullat iväg och vi sågs lagom till idol istället. Det var mysigt, men var tvungen att dra innan jag skulle somnat på soffan. Rabih, kom tillbaka..! :,(

Jennifer


Hemma från Falun

Och så var man hemma från Falun. Det var toppen att få träffa Julia, som jag inte har träffat på flera veckor. Imorgon vankas skolan och jag som känner mig så avslappnad ska helt plötsligt börja plugga igen.. örk. Ska snart sätta mig i bilen igen och färdas mot farfar en timma bort. 
      Hursomhelst, en toppen halloween (som vanligt)! :) tack




vackert!

kinky julia


RSS 2.0