Under tiden ser jag till att sprida den

Kärlek
Jag tror på kärleken, för den finns runt om oss hela tiden. Och även om du tvivlar på det, så vet jag att det finns någon där bak i ett hörn som totalt beundrar dig. För vi beundras av varandra. Kärlek är inget man tvivlar på om den finns eller inte, för jag vet att när skratten faller in och de spännande ögonblicken möts så finns det inga tvivel. Jag tror på kärleken, men låter mig inte bindas vid den. För den kan vara lika ond som god och när den dagen kommer då jag faller för en ytterligare person om så fem veckor som fem år, så tror jag på den - kärleken
alltså

Står här

Det är inte förrän jag är som mest frysen och sårbar som jag känner att jag verkligen lever och att jag faktiskt också har känslor


Spånga-Helsingborg 31/10 14.00

Everything's changes

It was so easy last night. Jag lyssnar på en låt som gör mig sprallig och har nyss ätit Sveriges äckligaste tacomat. Jag taggar till ikväll och har under dagen varit på harmonimässan i Solnahallen. Meditioner, tarotkort, horoskop och annat fanns på plats. Även om det finns saker som är mer eller mindre bullshit, enligt mig, så tror jag mycket på det som faktiskt sägs, och jag själv blev både spådd och fick en halvtimmas healing. Träffade Julia för en prommis och dagen har allmänt flytit på som - en räkmacka.

Dem som väl fattat tycke för dig är också dem som betyder och vill inte se dig spela någon annan än den du verkligen är.

Det är inte ofta man äter och tjänar pengar på det

Det har hänt en del sen sist. Jag har en iPhone 4 i högra handen och en latte i den vänstra. Typiskt mig att alltid när jag börjat en total rensning av garderoben avbryta i mitten för en paus framför facebook, och när jag då loggat in kommer jag aldrig ut. Så mitt rum ser förjävligt ut. Kvällen blir den första jag spenderar själv hemma på länge. Skönt. Nu snart väntas hemleverans av sushi.
     Måndagen och tisdagen har jag delat ut reflexer och tjänat pengar på att äta på donken. Efter det stack jag och julia ut på cyklarna mot Coop. Ryktet sprids snabbt när hektopriset på godis är 3.90.

Under tiden svackar jag fram och tillbaka. Är inne i en period där jag åker i en bergochdalbana. Ingen har sagt att det är lätt, men ibland saknas det något.



.


Håll dig under ytan så länge du vet att du verkligen lever

För att jag gjort det jag aldrig bevisat

Klockan halv elva idag på förmiddagen var det som om någon slog på mig med gonggong-trummor i huvudet. Fram och tillbaka. Från vänster, från höger. Samtidigt försökte jag inte längre koncentrera mig, för det gjorde jag automatiskt. Jag brydde mig varken om mina tankar eller vilka som satt bredvid mig, om jag satt bekvämt eller om håret såg bra ut. Idag har varit en viktig dag för jag fattade ett beslut jag aldrig någonsin mer kommer att tvivla på. Jag älskar teater och lycka till att försöka stoppa mig


Vi är bäst.

Sanktan Final Lördag Skytteholm.

Allmänt

Nu har jag knappt någon tid kvar och jag skriver ganska söligt, men jag ska skynda. Dagen igår spenderades i skolan fram till tre, sen kaffe, fika, paus, regn och sen mötte jag upp Julia 1. Det skulle bli shopping i Bromma Blocks. Njöt så länge det varade för att sedan skynda till dansen med Julia 2 och Sofia.

Idag är det match i Hammarby. Semifinal. KOM IGEN NU FÖRFAN!!!!!!!!!!!!!!!

Can't make up my mind

När jag inte längre kan, så vill jag ha dig


Äre det så äre

Hej igen. Tredje inlägget idag, jag har inget liv. Fast vem säger att jag inte har det? Det kanske är livet som jag kanske har som jag också vill berätta om. Eller. Lördagen hursomhelst började harmonisk. Och jag känner mig harmonisk. Jag känner mig hjälpsam. Jag hjälpte flera stycken att packa deras Coop-inköp på jobbet igår. Jag bidrog i höststädningen imorse och tittade på kevins match. Nu ikväll gäller andra planer och det blir middag med f-brudar på ruccola. Jag vet redan vad jag ska beställa. Fuck jag älskar ruccola


Grisen


För att vi har ett förflutet och för att vi har en framtid.
Kärlek är ju inte vår grej men jag älskar dig.

Vi vet vår kärlek


Tar in hösten, gör vad jag vill och lever loppan
Jennifer

Something's different

Laddar ned lite låtar. Kollar på idol. Är med Julia. Pratar skit. Kollar tv. Pillar i naveln.

Jag har fula kläder för att jag älskar dom

Varför är vi dömande? Vi alla har fått en popup tanke. Möjligtvis: Vad tror andra om mig nu när jag sitter med dem här eller något som Jag undrar vad hon tycker om mig som person. Och jag undrar, finns det något som är rätt eller fel? Finns det en osynlig gräns som man bara inte får passera, för jag har svårt att se den ibland. Och. Fördetandravembryrsig. Om någon gör något fel, varför ska då allt dömas? Är det inte upp till en själv att fundera över det man har gjort. Just för att vi är mänskliga och vad hände med Vi lär oss av våra misstag? Och om det finns någon därute som alla tycker gott om och aldrig gör misstag. Hon måste vara en Alien eller nåt. Eller nej, för jag gillar inte dem.

Kreativitet får det teoretiska att verka så dumt

Veckan har gått snabbt.. kanske för att det ännu bara är onsdag, men om jag önskat skulle jag vilja ha fredag nu. Är sjukt taggad för matchen på söndag. Men det finns även annat i tankarna.
Gårdagen skakade jag och Sofia loss på dansgolvet till disco musik och innan hade jag slappat i två timmar framför teven. Och nu idag ska jag låtsas som ingenting när det gäller engelska-inlämningen och bara vara. Eller ja nästan, jag måste plugga till filosofiprovet imorn och efter det kanske vänta två månader till nästa prov.

Och förresten så har Lisa sitt första prov den 14 december. Ja hon går teater, vem fråga

If it makes you happy


En dag så måste vi ta steget ut, även om vi inte har någon aning om vad följderna blir.
Så länge vi andas, hoppas vi


Jobbajobbajobba

Jag börjar mer och mer vänja mig vid datorer och tv, men för hjärnan tar det tid - sägs det. Det har gått en vecka nu snart, tur att hjärnan är effektiv ?????

Jag har tänkt mycket och nästa vecka så ska jag ta tag i saker jag velat ta tag i på länge.
Djupt.

Vem är du?

Har fått en lättare hjärnskakning från matchen i söndags, därav uppdateringen och att jag bör vila. Men jag gjorde nickmål och matchen var avgörande, så det var lätt värt det. Skriver igen när jag är back on track, tja

.


Ibland undrar jag om det inte är dags att inse hur sjukt vackert allting kring dig är

Nobody said it was easy


Någon dag ska jag konfrontera kylan i hopp om att kärlekens uppenbarelse värmer mig när jag är påväg med tåget upp till ingenstans. Långt ifrån där jag kommer ifrån. Någon dag ska jag klä på mig riktigt varma kläder. Jag ska någon dag se min plats på tåget som en åskådning på andra sidan det som ingen har någon aning om och någon dag ska jag knäppa upp säkerhetsbältet, se vad som händer och allt för att upptäcka mer



Vad sägs om att krydda chipsen lite

Seg lördag kommer lastad med huvudvärk, fotbollsmatch och trötthet. Jag måste säga att för själva fotbollen så har det funnits roligare perioder. Är otaggad. Är otaggad på det mesta just nu, vilket inte uppskattas.
Hursomhelst gårdagen spenderades hos Lunkan med lite polare. Det var chill. Plus krök. Chillkrök. Jenny roffade åt sig min säng på hemmafront och nu dricker jag en caffelatte och ska snart börja tagga till match
Jennifer

Big foots

Skolan börjar om tjugo minuter och jag sitter på mitt vanliga café, dricker min latte och sneglar min blick åtskilliga gånger åt utsikten ned på sankt eriksgatan från den övre våningen. Eftersom jag numera sitter på bussen med alla pensionärer runt tio, pågrund av inställda lektioner denna vecka, så tänkte jag göra nåt nytt än att sova.
       Ikväll ska jag jobba. Jenny kommer förbi efter. Innan vill jag hinna med och träffa min vän Julia som får ned mig på jorden. Det är fredag!!!!!!!! Fy nu ska jag njuta   


RSS 2.0