Just do it

Se mig som personen som döljer något och något är känslorna för dig.

Kontrast

Efter att ha upplevt en vecka helt utan ostördhet är kontrasten stor när jag nu har begett mig till Koster, flertal öar ute i Skagerrack. Efter någon dag som inneboende på en skola tillsammans med femton andra bruttor hade jag vant mig redan andra dagen och jag tror starkt på att det är nyttigt att låta tankar hindras påvägen av andras. För enda tiden jag hade för mig själv var på toaletten - och toaletten är inte min favvoplats. Vad jag vill säga är att jag har lärt mig hur man trivs i en annan situation än den i mitt rum och när dessa femton brudar är skönare än alla sköna filmer i världen - ja, vem vill då åka därifrån?
     Men så finns det något som kallas för vila. Och inget annat ställe än Koster kan få mig riktigt jävla uppvilad - för allt som väntar. I detta fall arbetsintervju på Coop den fjärde.

Alla heter Glenn i Göteborg

GOTHIA CUP
KOSTER



ciao


It aint over until it's over

Det är underligt egentligen. När vi är små har vi drömmar. Min var först och främst att bli miljonär och bo på ett slott - så stort att det tog flera timmar att gå från ena hörnet till det andra. Några år senare valde jag en lite mer realistisk dröm. Jag ville bli frisör. Andra dagen var lärare det nya stora. Tredje dagen ville jag bli skådespelerska. Och med åren byggde jag upp drömmar. Nu är jag sjutton. Och med mål som jag klarat kommer nya drömmar.

Men vad gör vi när alla drömmarna har uppfyllts? Är vi nöjda då? Ska vi vara nöjda då? Har vi nått livets absoluta höjdpunkt? När tar hungern efter nytt slut? Jag tror inte att vi är skapta till att vara bekväma, för när vi suttit för länge får vi ont i rumpan. Detsamma gäller med drömmarna och hungern att nå dem. För jag tror att vägen till målet är så pass nyttigt att vi inte vågar släppa taget om dem. Aldrig.


Be proud sooner or later


   Du ska marknadsföra dig själv. Helt enkelt visa vad just du går för


Nattbad

Och så har jag och Selina badat! Jehnny kollade på, för hon har respekt för vatten. Höhö. Vädret var mestadels molnigt, en aning blåsigt - påmindes om Koster. Det var mysigt. Tidigare idag blev det kanan med sköna brudar och efter det väntades träning. SNART GOTHIA YEY

Jennifer 


Nu ska jag bli smidig igen

Jag ska börja dansa. I en fet nybörjargrupp med inriktning disco. Jag har lyckats få med mig en trio påvägen, så kul ska det nog bli! Efter gymnastiklägret insåg jag att jag förlorat lite av det som kallas smidighet sen jag en gång slutade med det. MEN NU BLIR DET ANDRA BULLAR


Gök rök lök stök mök sök pök

Rensade tankarna idag på fotbollsträningen. Det kändes skönt att komma tillbaka till rutinerna för en stund. Är hel och fräsch igen, tillskillnad från hettan tidigare idag. Tur att jag tillslut kom upp på cykeln och körde en sväng till allmänna, Olivia bak såklart! Nu ikväll ser jag fram emot en hyrd Wallanderfilm och är allmänt nöjd över mitt sunda matintag till starten på veckan. Nu kör jag järnet till Gothia, men ser till att vila också. Ok. Nu vet alla det. Kul. Hej.

En sista sak. Idag på träningen sa Lovvan att varje ord som slutar på -ök har med Peace&love att göra. Så sant. Faktiskt.

Bosse och Nisse

Hemma från Koster. Dagarna gick way to fast och även om vi hann med mycket på fem dagar så hade det varit skönt med någon dag till, åtminstone. Men det är skönt att återigen kunna duscha i sötvatten och kunna tvätta sina kläder rena. Vi var väl runt tolv pers, så lite drama blev det trots den totala utstängningen av omvärlden på detta otroligt vackra naturreservat.

(Foton kommer när jag hittat min kamerasladd!!!!!!!)

I don't care, you got money

Jag har öppnat flertalet av mina sinnen. Jag luktar mig fram, jag lyssnar på riktigt och jag ser helheten med helt andra ögon.


Sola, bada, ute och grilla

Bildbevis: Olivia HAR badat.


Linn, alltid lika finklädd, och Julia på varsin cykel. Olle och jag på min rosa. Det var en mysig kväll till för att skaka av sig det sista innan jag bär av till Koster. Farsan och morbror hetsar upp varandra och nu ska vi tydligen åka tre inatt...

Back on track

Är hemma från ett GRYMT Katrineholmsläger. Visst är det skönt att inte väckas av att femton pers hoppar i min säng kl sju på morgonen, men jag hade kunnat stå ut några dagar till. Och visst är det skönt att ha en tyst stund för sig själv, men jag hade vant mig. Och visst är det skönt att få fler än tre timmars sömn dagar i sträck, men pigg blev jag ändå! Men jag har breddat mitt perspektiv på ett och annat och minnena är kvar. Glömmer aldrig hur jävla rädd jag var i baksätet på jacobs bil och hur åtta ungdomsledare kubbar ifrån en sönderslagen lampa tre på natten...


RSS 2.0