Ge mig mer

Jag har kommit att tänka på en sak på sistone. Har du någon gång känt att du är nöjd men inte tillräckligt, utan hela tiden vill ha mer? Har du känt så väldigt många gånger? Jag har. Om och om igen. Jag tror att vi människor bär på rum inom oss. Och ju mer rum som fylls ut och som dras tillbaka, desto mer rum vet vi vad som finns och vad som för tillfället saknas och desto mer längtan har vi efter det där lilla extra. Det har varit mycket nytt på sistone, därför tvekar jag inte en sekund på min formulering samt att detta förklarar varför jag helt enkelt hungrar efter upplevelser eller ja en ännu enklare beteckning: njutning! 

  


psst.

Sitter just nu och håller på med min indesign på skolans datorer. Jag och tre naturare en kall fredagkväll, - första dagen på lovet. Ganska tråkigt det jag håller på med, men jag roas ständigt av naturarnas prat. Just nu: engelska och betyskriterier. Samtalsämnena som varit: Jordens undergång, world of warcraft, fysik, samhälle, politik, södras debatt från måndags, nationella proven i maj och solsystemet. En av hundra saker jag kommer på.

Förresten, såg världens bästa pjäs igår. Berättar mer när jag kommer hem.
puss  


Jag tror vinden vänder

Jag kom hem klockan halv sju idag. Tiden gjorde mig inget, visste att jag inte hade något speciellt att göra när jag väl kom hem. Träningen var inställd idag. Jag var taggad, men istället fick mötet, från tidigare idag, mig att komma på helt andra spår. Jag vill vara med, en gång varannan vecka, komma med förslag och bidra med något till representanter från Kungsholmen, Norra Real och så vidare. Ämne: Läroverksfejden. Verkar dökul! Varje år är det samma fyra skolor som tävlar mot varandra. Allt från dans, teater, fotboll till jepordy och debatt. Vinnaren vinner. 
        Utan att Elin behöver få veta på detta, för ännu är jag en aning osäker, så tror jag att det är nyttigt för mig att vara med och arrangera. För min egen skull. Dem behöver en etta och ettan (jag) kanske inser att detta kan komma att bli mitt mål VT 2010. 

En till sak. Jag tror jag kanske har varit med om att få se sveriges vackraste kille idag. Inte het, snyggsnygg, het. Ett ord: vacker. Så förutom att jag är sur över att jag tittar på ett Medium program som jag insåg att jag redan sett så har min totala råglorning på en kille i babyrosa boomerang tröja fått mig nog att tänka på. Nog med snack, blir pinsamt nog till nästa möte.

 


Ett roligt inlägg

Jag brukar vanligtvis börja med att skriva rubrik, men nu skiter jag i det i hopp om att komma på en efter textens slut. Hursomhelst, humöret är bra och jag har nyss pluggat klart det sista för idag. Morsan bakar bröd och farsan tittar på OS. Brorsan spelar wow och jag bloggar. Här vare social familj! 
     De resterande dagarna i veckan är i syfte för plugg, därför lär temat vara abstrakt de kommande dagarna. Således mycket tankar. Men det dyker säkert upp något i sista stund som gör att jag inte kan plugga, så temat kanske inte blir så abstrakt ändå.

Kul inlägg.. Läs mer nästa gång..


Snö i mängder

Frågan lyder som följande: när fan ska det sluta snöa? Men nu kanske jag bryter trenden genom att säga att jag faktiskt gillar snön - åtminstone idag då det har varit sol.
    Igår var en mammadag. Vi strosade runt på Ikea i några timmar, köpte sushi påvägen hem och hyrde film. Idag har jag överträffat mig själv, jag har pluggat. För ett år sedan skulle jag uttrycka min mening utan de fem orden i mitten. Nuförtiden ligger jag i, men utan några som helst krav. Plugga gör jag när det inte finns något annat att göra, och det är en otrolig lättnad. Hursomhelst så har jag gjort framsteg idag i och med min pluggning och framåt kvällen ska jag träffa Julia och Olivia. 

Längtar till fotbollen, första träningen på 12 dagar. 
Snacka om hur duktig jag kommer att vara på löpningen i lössnö imorn..   


Sommar = naket?

Jag fick en tankeställare idag påväg hem från skolan, och det är att jag inte minns längre hur det känns att ni vet vinka till någon man träffar på stan eller i området utan vantar. Ja, med bara händer. Känns konstigt och väldigt.. naket? Någon som håller med eller har jag bara blivit cp i väntan på sommaren?
      


Snabbt inlägggg

Är ganska slutkörd, var i skolan till sex idag. Men ärligt talat var det ganska mysigt att gå runt i skolan när det inte var så många kvar. Lungt och skönt, men ändå med rikligt koffein i sig för att ens kunna prata efter tio timmar i skolan. Men nu blev det bråttom, nu ska jag ut och möta Anelle i kylan. Men jag skriver sen, skulle jag tro!

puss


Summer of 69

Jag ser ut som ett lik och har råttfärgat hår... vad är grejen liksom? Hursomhelst så tänker jag ta saken i egna händer - solarium & frissan. Nu ska jag bli sommarfräsch?  Jag älskar snön, men tanken på Vemdalen på sportlovet får mig att gå under...




Alla hjärtans dag

Jag gråter inte, för jag har ingenting att gråta för. Jag är likgiltig. Har aldrig känt mig så ensam som jag gör nu. Jag tänker inte försöka få andra att tycka mer synd om mig, utan istället hyllar jag förhållandet och dem som lyckats få det. Det finns ingen tvekan på att jag inte kan klara mig själv, för självständig har jag varit under sjutton alla hjärtans dag nu. Men bara tanken på att få ha någon vid min sida, får mig att inse hur ensamt jag har det och hur fan jag kunde låta det hända? Vissa frågor går inte att besvara, men jag kan erkänna att jag inte alltid varit den med öppna dörrar för något nytt och okontrollerat. Kanske är jag en sån som kräver kontrollen? Varför kan jag inte bara sväva med? Hädanefter ska jag låta tankarna vridas och känslorna stå för agerandet.

För jag vill ha kärlek, mer än allt annat just nu.
/Jennifer Alexandra Brolin

Rubrik:

Nu är resan bokad. Halkidiki, Grekland, 17 juni - 24. Ta mig fan vad skönt! Emelie och mormor hänger med, vilket är ett plus. Jag längtar galet! 
     Ja förövrigt var gårdagen värd att nämna då jag var på provfilmning. Riktigt kul faktiskt. Pratade av mig det sista av dagen med Mathilda påvägen hem, innan jag deckade framför tvn runt tio. Innan så hade jag träffat Julia K och vi tillsammans hade gått till Matteus, träffat lärare + Hanna och allmänt varit i den miljö som vi följande tre år varit i. Inombords grät jag, för allt som varit och att det aldrig kan komma att bli som det var då

Och ja, idag så har jag tagit en sväng med Erica till Kista Centrum och mött upp terre m.fl. Det blev köp av present till Jennys födelsedagsfirande imorn och fika. Mysigt! 
Nu ska jag sätta på let's dance och vänta in att julle kommer hem från stallet. (Shit jag skulle ju pluggat idag?)
puss.   

Påväg hemåt

(Ett intressant inlägg, läs..)
Runt halv fyra idag så satt jag på tunnelbanan. Plötsligt kom en tjej runt tjugo in och satte sig bredvid mig. Hon rättade till kappan och sekundrarna efter hade hon ett tuggummipaket i handen. Och ja jävlar vad jag var sugen på tuggummi! Fick världens impuls som löd: Får jag ett tuggummi? Dessvärre satt jag där tyst som en mus, men om jag hade vågat fråga så skulle jag väl ändå ha fått ett? Jag skulle gärna gett om någon frågade mig. Om man törs bjuda halva klassen bör väl en tjej i nöd kunna få ett tuggummi av en komplett främling?


När man för stunden inte spelar fotboll..

... så ska man tamejfan titta på det!
Tittade på brorsans cup igår. Grymma segrare! Var seg från lördags, men kaffe och alvedon gör susen. Har nyss tagit en prommis med julia och olivia och nu äre trääning som väntar. 

puss 


Jag

Mitt drömscenario har alltid utspelat sig på landet, långt ifrån vardagen hemma. Jag har antingen håret uppsatt i en slarvig knut eller utsläppt, har ännu inte bestämt mig. Jag har snickarbyxor. Mina ben är bara och jag känner lukten av gräs - riktigt gräs. Inom gångavstånd har jag min segelbåt fastknuten och alldeles precis bredvid mig står min häst. Mörkbrun är den och jag ler inombords för varje gång jag nämner hans namn. 

 


ROMME NÄSTA

Imorgon; Romme! taggatagga!
Idag; fotbollsträning!
Förövrigt har veckan lunkat sig fram i en hyfsat bra takt. Jag har längtat hem till min nya säng, i princip varje dag, och jag har varit ganska lat när det gäller skolarbete. Men nu är det nya tag. Träffade Anelle på bussen igår, hon gör mig alltid så glad. Tack vännen. Hursomhelst, har inte så mycket mer att säga än att jag just har packat klart och lyssnar sönder Sexy bitch på mobilen (tack jessiiika).

Baj.

RSS 2.0