Seems to be kind of boring

Dagarna rullar på när man mest ligger på golvet, spelar någon man inte är och svamlar ut toner ingen någonsin vill lyssna på. En kort sammandragning av teater.
Om fritiden numera har jag fått fart i mitt pluggande, men idag orkar jag bara inte. Idag orkar jag egentligen ingenting, men ska ned på träning på gläntan hursomhelst. Jag är hungrig och har köpt creme för mina finnar. Jag är blek men ändå jag är snygg. Hejdå

För att jag vill hoppa från berg till berg

När vi fått det vi ville ha, så vill vi ha mer

Impuls

Dagen har varit effektiv. Jag har hunnit med mycket i skolan och allt har gått på räls. Lagom till lunch fick jag och emelie en impuls att strunta i klassrådet och gå på bio istället, och det gjorde vi. Tusen gånger starkare, mycket bra och dessutom är det ju så taggat när huvudrollen och lite fler går i min klass. Julia du är grym! Tina, allis och hanna också såklart. Under dagen har jag pluggat och lagom till halv åtta började danslektionen med Sofia.

Har jag tappat bort mitt språk

Februari, 14 Kanske är jag en sån som kräver kontrollen? Varför kan jag inte bara sväva med? Hädanefter ska jag låta tankarna vridas och känslorna stå för agerandet.
September, 26 Jag svävar med och har ingen aning om vad som händer för jag vet att jag älskar det

I'm going back to the stars

Jag förmodar att det börjar närma sig sex, sju gånger nu som jag tänder ljus i mitt sovrum, lyssnar på musik och myser. Vet inte vad som händer, men fan vad jag myser. Även om jag hatar att sitta still och vill hela tiden att något ska hända, så är denna stund min egen då jag stänger dörren och fokuserar på mig själv.

Jag kommer inte ihåg vem det var som sa det men denne sa: Om vintern drar man sig tillbaka och om sommaren är man social och allt man inte är på vintern. Det stämmer och även om jag hänger med i tempot känner jag mig mer behaglig nu i kylan och vill nog inget annat än att någon finns här och värmer mig. Usch vad klyschigt det låter, jag är inte sån med det behovet och jag hade förmodligen aldrig sagt detta om det inte vore för att mitt rum är romantiskt och luktar vaniljljus och att julen närmar sig fortare än vad man tror. Så nu ska jag försöka låta tragisk genom att fråga: Kommer jag att vara ensam under julen igen, som de andra åren?


Jag älskar mig själv men nu till vintern kommer jag att frysa om ingen värmer mig.

Nästa supa i backen


    Finns det några som gör tillvaron lite bättre, så är det ni. Tack för ikväll.

Vem är hon som vi sett dig tillsammans med

Lyssnar på Ledin. Gör mig i ordning för ikväll. Det blir middag i stan med skönaste. Veckans kortaste inlägg. Kom inte på mer


Jag var lerig ända upp till trosorna.

Jag har lyckats med mitt mål för idag. Att uppnå det högsta betyget i orientering och som plus på pluset, vi kom in på bästa tid. Så grymt!!!! Kul var det och rubriken är rätt passande. 
     På hemmafronten körde jag ett styrkepass för att bli av med godiset jag smällde i mig i helgen och träffade Julia lagom till Idol.

.. och ps. jag är inte arg längre. Det gick väl över fem minuter senare, för dagen var ju solig och jag skulle måla.

Utropstecken.

Jag är arg. Jag är trött på att vara smått sjuk. Hör på ordet smått. Vad är det för ord egentligen? Antingen är man sjuk eller så är man frisk. Mellanting ska inte få existera. Jag är arg för jag saknar fotbollen sjukt mycket. Jag saknar att bli svettig och kunna röra på mig. Jag är hemma idag från skolan, tänkte vila till orienteringen imorn. Tänkte gå på dansföreställningen dock, men så var den tolv och inte ett. Ännu mer arg. Arg var ordet och nu måste jag slå något

.

   
         Ingen kan få mig nedtryckt och göra att jag inte reser mig upp igen.


Kanske jag stannar någonstans

Första dagen i skolan avklarad. Jag kände mig en aning ringrostig efteråt, så lovan hoppade därför in på fotbollsskolan. Jag såg fram emot min första vardag sen sommarlovet utan något planerat mer än att sitta hemma och dega, möjligtvis plugga. Men det sket sig. Kvart över fem slänger jag mig ut på moppen mot Coop, för jag hade glömt. Jag skulle jobba. Så nu är jag hemma, fyra timmar senare. Dagen gick snabbt. Kul fett kul

You're a soldier

Jag har bestämt mig för att lägga korten på bordet. Jag har tröttnat på spelen, jag vill ha uppriktighet.


 
    Mitt rum är just nu i det fina seendet. Välkommen in.


Jag är nog inte så galen ändå

Vet ni vad jag längtar efter?
Det är rätt simpelt än förväntat och rätt löjligt. Och eftersom alla tonåringar är ute efter att berätta mer om sig själva, så passar jag på nu. Att berätta mer om mig. Tillbaka till ämnet; vad längtar jag till? Förutom Italien nästa år så längtar jag till ett tillfälle där jag sitter själv i min nyköpta lägenhet på söder och dricker en drink ur ett martiniglas, till musik. 
    Ja. Där har vi det. Själv/lägenhet/martini


    

waka waka

Är inte min blogg lite För grön? Gillar beige. Och när min halsont är över vill jag bli social men inte social gentemot playstation, sex and the city, godis och chips - för det har jag snart och lagom tröttnat på. Jag ska ut, rent ordagrant. För nu ska jag på promenad, som jag gjort varenda kväll sen i torsdags. Finns inte mycket att göra längre, när man inte kan prata för att man har ont i halsen. Jag är yr också, men inte sådär lulligt yr som man har något att skylla på

Ja vi ses väl nån' dag

Har kollat på lägenheter hela morgonen. Jag vet, det är minst två år kvar men ändå. Jag vill flytta nu!!!!!!! Jag vill. Verkligen. Har kollat på bil också, för jag blir snart vuxen. Tillbaka till nutid. Jag har köpt ett par kilklackar i mocka, dösnygga. Jobbade igår och kom hem dötrött till en rastlös Julia. Fortfarande ont i halsen och fasar inför orienteringen på torsdag som jag måste hinna bli frisk till. För oscar och jag satsar. punkt.

   
         En lätt Ford Mustang till hösten.

Party with us

Veckan har varit rätt lugn nu när jag varit hemma de senaste två senaste dagarna men något fick mig på onsdagen att inse att mina rutiner sakta bryter ned mig. Jag menar, jag mår som bäst då jag reflekterat över mina tankar och kommit fram till något. Men när ska jag få tid till en halvtimmas promenad i ett vackert höstväder om jag inte som idag och igår - är sjuk? Förr hade jag onsdagar, mitt i veckan för mig själv och nu tas det upp av gymnastik. För jag har blivit ledare. Och så tänkte jag, när är saker som mest roliga för mig? Jo när jag kör det på impulsen och låter mina handlingar färdas av spontaniteten. Därför älskade jag sommaren 2010, för jag handlade hela sommaren på impuls. Och så vill jag ha det. Jag vill inte minnas som pensionär att jag hade för fullt schema för att bara vara. Som min gamla engelska lärare en gång sa: Det är rutinerna man glömmer och förändringarna man kommer att minnas. Visst har jag gjort förändring i rutinerna, men när ska jag släppa dem? Fotbollen håller jag kvar, för en bättre rutin finns inte. Men allt annat - när ska jag släppa dem? För rutiner är fängslande och jag är spontan. Egentligen hatar jag rutiner, för jag blir så jävla trött av dem. Ändå finns tusen av dem i schemat

Ja och så börjas det

Måste skynda mig. För enligt Julia börjar topmodel nu. För att snabbt åstadkomma något i mitt inlägg så har följande dagarna ägnats åt träning, dans, gympa, utställning och nu som plåster på allt - jag är sjuk.








Skolan är favvostället

Sitter i skolan. Askul. Vill inte gå hem och vila och kolla på tv och bara vara. Ska på provfilmning klockan tolv och senare idag ska jag shoppa - för jag behöver kläder.

Ps. Tina vill ha äpple i rumpan!!!!! ds.

.

Jag gör min första läxa för terminen, hehe. Ska skriva lite reflektioner om utställningen på Fotografiska. Är rätt tom i huvudet men det rullar på. Skriver om The Birthday Party och här bjuder jag på en rätt schysst bild.

                    

Jag tog en annan väg

Jag har aldrig velat tro att saker och ting redan är förutspådda, står klart i manuskriptet och helt enkelt har funnits där sen vi föddes. Det vill säga att det finns någon som vet hur just ditt liv kommer att bli. Jag tror mer på att det är våra impulser som får oss att gå framåt och som väljer vägarna åt oss. Det är dem som gör det spännande och dem som överraskar oss. Som min teaterlärare ständigt påpekar: Låt inte hindra dina impulser, för det finns tusen - våga släppa kontrollen av dem

Highway

Jobbade igår. Just nu glor jag in i denna teknikgrej men samtidigt städar. Jag har ätit pannkakor till frukost. Jag är avundsjuk på Julia för hon är svart och jag vill åka till ikea. Kevin har match, så här hemma är det tomt. Skönt första timman men jag börjar bli rastlös. Ska nog gå ut?

Har inte vi pratat om samma sak i tjugo minuter nu


    Ingen fattar, inte jag heller... hhahaha

Har inte vi pratat om samma sak i tjugo minuter nu


    Ingen fattar, inte jag heller... hhahaha

.

Ibland kan ansvar och förnuft tendera till att man mister lite av det som kallas barnsligt. Jag vill hävda att det är okej att sjunka ned på lågstadienivå ibland, för att helt enkelt inte glömma bort att vi fortfarande är barn. - Barn i en vuxen människas kropp.

Cause I'm clumsy

Datumet är 10 september och klockan är strax efter tolv. På schemat ska jag jobba idag från sex till tio och därefter drar jag till Gustav. Förövrigt så bär jag på blåmärken och blå fot från matchen igår och helvetes skavsår från nollningen i onsdags. Jag klagar, för jag hatar att tycka synd om mig själv.


   Djupt


Nollor

Igår blev nollor till ettor och dagen avslutades med fest. Som vanligt på båten och här hemma sitter jag en aning tung i huvudet och är inne på min andra lektion engelska. Gårdagen var en upplevelse av andra grad och det var kul att äntligen få ge igen från förra året - men att hålla masken var jobbigt efter tre timmar. Hursomhelst, ikväll är det match mot Rotebro på Spånga. Inte för att jag är så värst taggad med tanke på igår men det är ba å kö.


Yes I've seen you before

Kom hem tidigt idag. Satte på mig ett par schyssta jeans och drog iväg i min bil. Okej i min kusins bil. Och det var heller inte jag som körde. Utan Danne. Men iväg kom vi och nu sitter jag här med en tröja från gina tricot för hundratjugonio kronor och en mcflurry daim i magen. Har nyss dansat av mig på mitt sovrumsgolv, valt ut kläder till den riktiga dansen ikväll är fett taggad! med Sofia och Julia.
    Förresten så hängde Olivia med och jag vill bli tjugo.

Du brinner

Ibland blir jag rädd för mina tankar, men sen kommer jag på att det är ju den jag är nu. Och så blir jag glad. För ingen vet, bara jag och några till. /Jennifer


My name is Luka

Det stod i tvillingarnas horoskop att dagen skulle bli stressig. Ja det blev det, för jag försov mig och skyndade mig till bussen. Skyndade mig att göra filosofiläxan på lunchen och sprang allt jag kunde för att hinna med 16.22 pendeln för att sedan köra på fotbollsskolan. Nu väntas träning och jag har ingen aning om var klockan är, så dit kommer jag nog behöva skynda till också.
     Gårdagen på kvällen spenderades med Jenny och Lukas. De var chill. Och nice. 


Torka på bloggfronten

Just nu är jag inne i en period då jag inte känner för att skriva så mycket. Men snart vänder vinden och snart sitter jag väl framför datan igen och skriver av mig. Bortom allt så har jag en morsa och hon fyller år. Idag. Jag har inte köpt present ännu för jag kom på det igår. Så nu ska jag försöka slå rekord i att dra till Kista på snabbast tid och hinna hem för att gratta morsan innan hon misstänker något.

Hursomhelst. All min kärlek till dig, för jag älskar dig!!!! 
 

Secrets are supposed to be telled

Jag spydde på kullen vid fyra på gården

Finns det någon perfekt?

Jag och mamma har pratat i två timmar. Ungefär, om inte mer. Det började arta sig och helt plötsligt var vi inne på ett spår som aldrig verkade ta slut. Och efter en givande utbytesdiskussion undrar jag om det är möjligt att vara en människa utan brister? Utan några som helst fel? Finns det någon som är - ja perfekt? Som väger självkänsla och självförtroende på samma höga grad och inte finner sina brister. Men och andra sidan kan bristen vara att man inte lyckas hitta bristerna, för dem måste finnas. Någonstans. Vad skulle vi annars vilja bli bättre på om allt redan är perfekt?

Jennifer

In front of mountains


        Once we accept our limits, we go beyond them
  


Nollning har officiellt börjat.

           

Pretto. Så ska det vara. Jag och min grupp. Om seven days är nollningsdagen och från och med nu är det fritt fram för oss i vår klass att totalt bete oss hur vi vill mot ettorna (nollorna). OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD!!!!!!!!!! Idag skrämde vi upp dem och imorgon fortsätter vi. Imorgon blir det svart, svarta läppar, svarta kläder. Svart helt enkelt. Hehheeheeh spårat och jag gillare

RSS 2.0