En seger, en glöd

Okej, lite mer vardagligt snack tack. Efter det att jag snubblat mig in på pendeln på söder, ringde jag morsan och vi bestämde att vi skulle ta en sväng förbi v-by och titta på kläder. Det blev en världens finaste kavaj och en tröja till det! Med en kiosk-korv i magen for vi hemåt och jag gläds nu åt att titta på min kavaj som elegant hänger på garderobshandtaget, i mitt rum. 
     Helgen har varit soft, med två segermatcher. Stocksund.. åk hem. Nu har vi vunnit div 2 och det är jag så jävla glad över! HÄRLIGT! Jag har även tillbringat en hel lördag med Olivia, Linn och Julia. De fick alla se mitt *städade* rum. Men nu ska jag faktiskt städa, efter att jag har pluggat spanska det vill säga. 


Spånga is fk dam U seriesegrare div 2 -09


Idag däremot

Idag däremot har varit en riktigt rolig dag! Kanske för att teaterlektionen har varit riktigt riktigt rolig, med mängder av olika teknik, andning, avslappning, improvisations-övningar och allt med extra entasuasm och glädje.
     Förövrigt vankas snart fotbollsträning och match imorgon, på min studiedag. Jag är på väldigt bra humör just nu och jag längtar så in i bängen till nästa teaterlektion och till skolan. Träningen i tisdags blev inställd, direkt på plats.. schysst när vi redan var där. Men jag, therese, erica och linnea kunde minsann sysselsätta oss själva trots inställd träning..! ;D

Hursomhelst, höst och ruggigt kallt. Imorgon ska jag ta på mig min beiga höstkappa och mössa.

hösten är vacker

Nu när hösten är här och snart kommer med sitt språng slå igenom som höst, så dyker låten "A man from Argentina" upp i min spellista. Inte förvånansvärt alls, jag låter det ske varje höst och så har det varit i snart tre höstar. Om jag minns rätt. Jag blir lycklig av den och den påminner mig om att höstlöven snart ska väcka min uppmärksamhet med dess röda, gula och gyllenbruna färg som får mig att bara vilja le inombords. 
    
Medan alla pratar om Farmville just nu, försöker jag hänga med.. men nöjer mig med en kopp kaffe i handen, som jag har blivit beroende av. Jag är inte riktigt mig själv just nu, kanske för att allt är nytt och jag vill göra ett gott intryck på allt som är nytt. Jag vandrar mina dagar igenom som en enda berg och dalbana. Trots det, så var torsdagen väldigt härlig då vi i klassen vandrade sju kilometer. Fredagen var fylld med förväntan inför den kommande fredagsmatchen, som i och för sig gick käpprätt åt helvete. 
     I skolan visade jag mina kunskaper (a) på fotbollsplan med tjejorna. Julia, Mathilda och jag. Vilket toppenlag! 

/skrivet i tisdags
  


Rastlös.

Hej, nu sitter jag i skolan och fördröjer tid på datakunskapen. (Man får faktiskt logga in på annat om man är klar, vilket jag blev för tjugo min sen.) Hursomhelst, skön dag. Fast i och för sig har jag haft ett irriterande matteprov. Jag har inga förväntningar, trots att det kändes bra.
       Slänger in en bild från insparken förra veckan. Inte världens bästa musik, kändes som elverket om jag ska erkänna. Men med umgänge, kan allt bli roligt!


Ja och nu sitter jag här.

Första gången denna helg som jag åter igen lyckas logga in på bloggen och ta mig hän till att skriva. Har precis kört järnet i matten, och ska snart fortsätta. Prov på tisdag, svinkul. Har gjort klart svenska och spanska i lördags, samma dag som jag hade match. 3-3. Vi hade kunnat haft lite mer flyt, trots att vi kämpade på bra vid många tillfällen. Mer flyt hade kevins lag, som ändrade resultaten galant in i andra halvlek.
       I fredags åkte jag, Alma, Lovisa och Tina hem till Mathilda. Väl där var redan Dante och en rusande Karin. Med ett riktigt gott kaffe i magen, bjöd det på många skrattillfällen och det tenderade till att bli en väldigt mysig kväll med kvällspromenad och film. Bland annat..

Mango bar tonight

Just nu sitter jag halvfundersam över min "synd"-outfit, om den är tillräckligt ok eller om jag ska byta den. Temat är Synd till Södra Latins inspark på Mango Bar ikväll klockan nio. Och eftersom onsdagen kom så plötsligt har jag tråkigt nog inte tillräckligt med tid till att fixa upp mig rejält utifrån temat. Så tråkiga Jennifer får vara svartsjuk hela kvällen, alltså svart klädd. Visserligen är inte svartsjuka en av de synder som finns, men släkting till avundsjuka.. som finns i syndaordningen. 
      Förövrigt har veckan har gått snabbt, som vanligt. Förutom att jag käkat mig mätt på glass i måndags så har jag även tränat denna vecka. För första gången på ungefär en vecka, om inte mer. Jag har verkligen saknat träningarna! Gårdagens träning var så jävla rolig. Allt var så flummigt. Hm, förresten vem vann straffarna therese? Jag har även pluggat matte och fascinerats av teaterlektionerna, samt chillar galet på datakunskapen.

Så var lördagen

Vaknade upp hur pigg som helst, lagom till klockan åtta. Hade ingen aning om att farsan stod i köket och när jag klätt på mig för att vankas genom bakdörren ut till cykeln, så sa han: "var ska du?" Min enda plan var i princip kapad. "Jag skulle överraska morsan med vaniljhjärtan och ljus". Men som sagt så hade pappa en annan *genialisk* plan och min present till mamma blev; grattis på födelsedagen. Veckan gick så snabbt.. 

Förutom det så handlade jag in en världens mysigaste tjocktröja. En lång variant grå som grå. Käkade på donken och inte visste vi att det var ansiktsmålning på lördagar? Annars så hade jag nog hällt i mig fil & flingor hemma. Efter en godis från willys, vankades det tårta. Låt mig säga, världens godaste tårta!
     Kvällen slutade med att jag kom hem runt ett från Lovisa och i princip halva klassen. Det var mysigt och vi ses på måndag! 

Hm. Nu ska jag för andra gången denna termin plugga matte, vilket jag inte kan se någon ljusning i. Men jag ska mysa upp det, ja med te, filtar och mysiga kläder det vill säga.   


.



"Vid vissa tillfällen finns det en mening med att det ska upplevas,
    just för att det är omöjligt att få det beskrivet."



finns det några ord?

Jag har ingen aning om var jag ska börja. Men ofta ställer jag mig frågan; var ska jag börja? Efter det brukar orden helt enkelt falla på plats, även fast jag är för ivrig för att ens kunna skriva. Så låt mig helt enkelt säga: var ska jag börja?
    
Med en halvsliten grå tröja och ett par mjuka byxor gjorde jag entré som den första där, vid slussen klockan tjugo i fem igår. Klockan blev tillslut fem i halv sex och ingen, förutom ES1a, hade anlänt.. det vill säga tvåorna & treornas esteter dans och teater. Jag antar att de av nöjets skull ville ge oss tid till att inte göra någonting utan bara att hjälplöst vänta på det som vi inte har någon aning om.
      Kvart i sex hade jag smuts i arslet från markenoch hade nyss skrikit: "JAG ÄR EN NOLLA." Så som de andra i klassen också hade gjort. Jag menar, vad hade vi för val?
      Uppdragen löste vår grupp klockrent! Ben tackade för senast och gjorde lapdance, Josefine bytte kläder och var arg om otroheten, Ingeborg var anställd och förförde en främling. Själv så kysste jag en 94:a, förförde en lyktstolpe och lekte hund på götgatan. Och allt på söder med en nolla i pannan, som stod för det vi var. Station för station, saft som saft.  

Vi bytte om på sf, köpte snabbkäk (chokladmuffins) och i ösregn svor vi eden på Södra Latins bara men upplysta mark. Eden som skulle förena oss med resten av södras esteter. Innan det hade vi frusit arslet av oss i ösregn, på marken, och omringade av dem. AOUMA. AOUMA. Om inte kanske kvällens häftigaste upplevelse!

Därefter dans och umgänge på båt. Helt omöjligt att förklara, vet inte ens varför jag försöker med denna väldigt långa text.. det räcker bara med att säga att detta var ett minne för livet. Ingenting hade kunnat hindra mig från att få vara en del av detta sociala och häftiga engagemang hos de tvåor och treor som väl fanns denna dag. En otrolig lättnad att äntligen kunna tala med dem. Främling som främling, det kändes som ens bästa vän. Jag är mer än glad samt positiv till de kommande åren. Jag minns inte vem, men någon sa "det här kommer att bli de tre bästa åren i ditt liv" och det tvekar jag inte en sekund på. Och nästa år är det vi, världens skönaste klass, som står för ansvaret att föra traditionen igenom och då jävlar, då ska nollorna nollas


RSS 2.0