What makes you happy

Tja bloggen. Hehe
Idag har jag tränat på sats och köpt sushi. Skulle egentligen dansat streetdance med Zoe och Ben idag men jag var så sjukt trött när jag väl kom hem. Träffar zebran imorn. Sov ganska lite inatt för jag och julia tittade på Oscarsgalan. Och nu rinner tiden iväg och jag ska iväg på fotbollsträning.

Vad händer när dem blir kvar

Identifikationen kanske säger dig att det är så du vill vara men alla älskar dig för den du är, så vad händer när du switchar?

Jag och brorsan kan gå på vatten

Sitter på min säng. Bäddad, även om rummet i sig ser förjävligt ut. Men det jämnar väl ut sig antar jag. Dagen har varit extra skön och veckan har gått snabbt. Sportlovet är äntligen här och nu när min halsont är som borta så; fan vad jag ska sporta. Det var inte meningen att jag skulle rimma, eller?

Ikväll ska jag och julia festa. Under tiden räknar jag timmarna och nu har jag ingenting mer att komma med.


Tung till sommaren

Det är tråkigt att något jag förut älskade över allt annat har fått mig att inte vilja ha med det att göra. Men jag har lovat att inte slösa mer tårar på det och ytterst sällan varar passioner i över fem år. Jag får helt enkelt bita i det sura äpplet, suck it up, för ni trodde väl inte att jag skulle ge upp såhär lätt? Några nickmål till ska det nog bli.


All I did was laughing


- Har vi inget att se fram emot kan vi lika gärna skjuta oss redan nu

Holy smoke

Ska hinna skriva snabbt innan jag ska iväg och jobba. Det blev ingen skola för mig igår för jag hade bara en lektion, utan istället hann jag träna på sats, shoppa med julia och jobba. Efter det drog jag till Jennys artonårsfest och det var riktigt kul. Vaknade upp rätt tidigt och idag är det sol och ikväll ska jag äta godis.

.

Jag lyssnar på en låt som gör mig galen - gör mig galen igen. Jag var galen när du var galen och jag älskade det

Shoe

Jag har ändrat hår. För jag kan inte bestämma mig. Jag känner att jag trängs. För jag har hamnat fel. En känsla kan aldrig vara fel och jag tror på att händelser händer av en orsak. Så jag fortsätter att trängas tills jag släpps fri och håret växer antagligen ut. Jag undrar vad jag gör med håret då. Där mitt hår är symbol för mig

Dagarna rullar på. Och jag rullar. På. Idag så inhandlade vi Jag och Therese en present. Jennys artonårspresent. Vi prickade rätt och presenten ligger nu i min byrålåda som levereras på fredag. Nu känner jag att jag stakar mig i mitt inlägg och när man knappt har några teoretiska ämnen på skolfronten kvar så mister jag lite av den snabbtänkta delen jag en gång hade. Dock klagar jag inte, för jag lyssnar bättre. Och nu blev inlägget så djupt att jag inte vet vad jag ska skriva. Jag ska på Peace & Love och texten blev konstig?


I somras

What if I split

Låt inte dem som inte älskar dig få dig att glömma dem som verkligen gör det

Why the hell are you so sad


Well, o.k. I still get stoned
I'm not the kind of girl you'd take home





I can't wait any longer

Filippinerna


Idag blir det fest för papsen då han fyllt fyrtio. Eller fest, ja enligt mamma är mottot för fest över fem personer så.. Kan knappt vänta till min egen fest i juni. Just nu är farmor i Filippinerna och kollar på hus och idag har jag övningskört. Vintern är långt ifrån över och nog är det ganska tur eftersom Lukas och brudarna och vi ska till Vemdalen i påsk. Jag är sjukt taggad!!!

En kväll på oräls

Vi måste tala samma språk och när vi gör det - då älskar vi

Det var kul med SL idag

Idag slog det mig när jag vaknade till efter att ha somnat på sängen runt tolv, skulle jag kunna somna om och vakna igen lagom till april? Och så nämnde Julia precis samma sak, dock hade inte hon sovit utan var allmänt konfunderad över vädret. Men så kom jag på att det är i motgångar vi lär oss något och att om sommaren skulle vara något vi tar för givet, så skulle vi inte vara lika varsamma om den.

Förövrigt har jag under denna vecka sovit 4 av 5 gånger på tunnelbanan påvägen hem från skolan, försovit mig två gånger och sminkat mig på pendeln tre gånger. Har nog kommit försent till allt hela veckan och jag hatar folk som jämt ska överdriva i allt dem berättar om och jag kan försäkra varenda jävel om att detta är sant!




En lallardag. - Kan man få träningsvärk av snön? Andfådd blir jag iallafall

While one door opens

Tisdag 8 februari. Datumet påminner mig om farsans fyrtioårsdag på torsdag. Men för att dra en återblick över de dagar som passerat så var lördagen kul men söndagen var nog mysigast. Solen sken och jag iklädd ett par blommiga tights med min mossgröna kappa över åkte till Daniel för att ta en titt i hans nya lägenhet och den var av stort plus, därefter mötte jag en julia janson och vi hade en typisk mysig commitment-kväll. Lite solsidan, lite chips och lite gamla minnen.
Igår vankades fotbollsträning, himla kul, och idag träning på sats.

H&M


Kommer på posten snart, är dem inte hur snygga som helst???

.

Rulla huvudet åt vänster rulla det åt höger

getting over

Min officiellt första lediga lördag på länge är kommen!! Just nu laddar jag upp för Oskars artonårsfest ikväll och jag är sjukt partysugen. Tidigare idag har jag kollat på brorsans innebandymatch och räknat timmarna. Julia har svängt förbi några gånger och det starka kaffet har gett mig en alldeles för stor koffeinkick. Annars så går tiden väldigt långsamt just nu

amiarunner

Sitter just nu i svenska klassrummet och alla pluggar på sina datorer, utom jag hehe. Jag måste nog vara en aning patetisk som väljer att göra all den här skiten hemma och istället googla på hundraser, men jag orkar verkligen inte göra något. Tänker på sommaren och mina tankar flyger iväg i dem riktningarna. Det gör mig glad och jag har redan börjat planera min artonårsfest - i Juni.. 
  
Ikväll ska jag efter att jag och empan har hållt på med vårt scenografiarbete så ska jag träna på sats med julia och joanna. Något pass kallat för training for runners. Låter kul men nu är jag upptagen med att spana in nellys vårkollektion, så bye


RSS 2.0