Strumpor, ett riktigt reapris'

Just det. Med endast tankar åt att få ihop en hyfsad text om gårdagen så höll jag på att glömma mina två par färgglada strumpor som jag köpte idag. Det var inte illa pinkat när jag traskade segt in i en 'allt i allo' -butik och fann sådana där strumpor som jag faktiskt alltid velat ha, för ett pris på tio kr för två par. Otroligt. Strumporna är lite högre än de flesta andra vanliga strumpor och räcker upp till knäna om jag drar i dem lite extra, men det speciella är ju att de ser ut som fingervantar fast anpassad för tårna. 
    Ett bra köp för både mig, morsan och brorsan. Farsan var dessvärre inte så intresserad mer än att börja dra sig hemåt. Promenaden påvägen hem, i solskenet, från Hässelby Gård gick ut på att höra brorsans tjat om att göra en pilbåge. Jag letade fram några pinnar för att få tyst på ungen, men det slutade med att pinnarna gick sönder och jag trampade i en hög hundhår?  

Mina supersöta strumpor, dessvärre inte så sköna som jag trodde.
  

Kommentarer
Postat av: Mormor

Hej, vad gulliga strumpor, du får gå upp en halvtimme tidigare på morron så du hittar rätt plats för tårna,ha det så bra, vad kul det är att följe med i din blogg. Du är verkligen duktig att skriva.

Vad rädd om dig.



Många kramar

2009-01-18 @ 15:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0